kas seal RET'is raudkloriidi ka on ja mis hinnaga ?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Teeks ise skeemi
Collapse
X
-
Miks te seda plaati tevalost küsite? Ret-Tehnikus on see ju peaaegu tasuta... sain sealt ükskord 5 krooniga mingi 20X30Cm tüki, või oli natuke väiksem... ja 8 krooniga saab ka sellise pika riba umbes 120...150X8Cm... nii ühe kui kahepoolset... ja see on korralik plaat, mitte mingi 30 aastat vana getinaksist plaat.
Johan
Comment
-
a kuda see radade söövitamise tehnika täpselt käib. Olen elektroonikas suht uus ja siiani mõne katsetuse jaoks makettplaati kasutanud, kuigi mis küll tõesti räige kirves on.
Johan
oleks v6inud paar teemat alla poole vaadata
http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?boar...;num=1073411577
Comment
-
>> ojaa RET'is on FeCl küll. poole kilone purgike maksab sääl 40 raha, pole päris kindel aga seal oli ka kilone purk vist (võib olla lähen vaatan isegi homme järgi)
jne...
Aga...
• TRÜKKPLAADI SÖÖVITUSPULBER 200g (504) 60.60
Btw. seda lahust saad kauem kasutada.
Kas on väga valus asju normaalselt teha ?
Comment
-
Kui keegi ütleb, et tibi Tevalos (Pald. maanteel ma eeldan) ei tea mõhkugi või et ei ole pädev, siis tekib mul küsimus, kas küsija hoiab jootekolbi käes või kusagil mujal, kuhu päike ei paista. See tibi on aidanud mul leida ka maa-alt tähti, elektroonikast rääkimata. Tema on esimene, kelle juurde ma murega pöördun. Arvan, et ka Intz nõustub minuga, või kuidas?Erilahendused.
PS või mail.
Comment
-
Aastatega õpib inime...The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
-
Originally posted by KaruTEC@Jan 19 2004, 11:41
Btw. seda lahust saad kauem kasutada.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
Comment