Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

CUI (PIC on mängus)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

CUI (PIC on mängus)

Terv,

Sellise asjaga siis peaks saama USB sisendisse poted järgi panna. Mul nimelt lennusimulaatori tarbeks oli mõte teha maakeeli gaasiblokk, kus siis on 6 liugpotet ja 2 lineaarset , pööratavat potet. Need siis läheks arvutil sisendisse ja ma saaks neid juba kasutada millekski kasulikuks.

Kas ja mis rahade eest teeks keegi sellise asja valmis, programmeeriks ja mulle hea raha eest ka kohale toimetaks?

Vs: CUI (PIC on mängus)

Sul on vaja ühte mikrokontrollerit (PIC/AVR) millel on vähemalt 6 analoog sisendit ja ehk ka USB-ga ühildumsie võime. Kui viimast pole, siis kasutada lihtsalt FT232 kivi (USB to serial konverter). Kivis olev kood mõõdab pidevalt kõikide sisendite väärtusi ja saadab sul üle seriali vastused arvutisse. Kas sul on olemas juba rakendus, mis seda infot töötlema hakkab?

Comment

Kas Sa ELFA või Oomipoe müüjate käest oled küsinud?

Mõlemis on müügil sobivaid seadmeid.
      If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Kuskil targal lehel kirjutati ka, et AVR kiibiga saab selle asja teha arvutile tuntavaks kui HID seade, ala joysticku, gamepadi või mingi muu asjana. Koodid olid isegi olemas, võin linkida kui viitsimist on kellelgi.

Sorry Eggy, pea on veel teatrist segane. AVR'ist lugesin pärast esimese posti tegemist.

Kogu vidin skeemide, firmware, koodide ja muude juttudega asub siin -> http://www.mat.ucsb.edu/~dano/CUI/
        viimati muutis kasutaja raunzos; 19 October 2009, 21:37.

Comment

Miks peab nüüd keegi vastama, et jah palun lingi need lehed, kui Sina loodad, et keegi selle valmis teeb. Oleks võinud ju ammuilma juba esimeses postis seda teha.

Comment

Working...
          X