Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Teleka trahvo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Teleka trahvo

Tervist.

Ma kardan et selline teema on juba olemas kusagil, aga küsin ikkagi, sest ei leidnud.

Vaja oleks kasutada vana veneteleka trahvot. Eriti huvitatud olen lampide soendamiseks kasutatavat ahelat. (rohkem ampreid) Kiskusin telekalt trahvo maha, aga ei suuda selgeks teha, kust vool sisse trügib ja kust vool välja läheb.
    Äkki keegi oskab aidata?

Vs: Teleka trahvo

Teleka trafosid on erinevaid. Mis telerist said, midagi on trafo peal ka kirjas?
    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Käisin, lugesin.
      Trahvol on peal kirjas Transformator IP4702002
      TCUU - 170 (UU-loe sha)

Comment

Mõtled ТСШ-170?

Comment

Esmalt postitatud tiidu93 poolt
          Just!
          Nüüd peab juhtmete tähistused leidma. Eks kui satun ummikusse, küsin teed!

Comment

Esmalt postitatud served poolt
            Just!
            Nüüd peab juhtmete tähistused leidma. Eks kui satun ummikusse, küsin teed!
            Paistab, et sul tuleb tester kätte võtta ja mähiste takistused järgi mõõta, siis saad teada ka mis on mis. Natuke raske see ju on, aga ega teisiti ei saa. Kui sul on originaalkomplekt, ehk siis toitetrafo ühes tükis, peaks seal primaari osa olema juba arusaadavalt lahendatud. Mõõdad sekundaari paarid välja ja takistuse järgi peaksid ka õiged mähised kätte leidma. Või selgitad välja sekundaari mähised, pingestad trafo ja mõõdad pingeid. Primaaril on see õmberlülitussild 127-220V, eeldatavasti on see 220V asendis.
            Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.

Comment

Trafol peaks ju iga väljaviigu juures number olema...

Comment

Numbrid peaks seal küll olema-muidugi kui absoluutselt kõik sillad maha oled lõiganud siis nokitsemist ikka on .
                -superradical-

Comment

Kusjuures ise mõtlesin ka et number võiks juures olla. Õnneks ma pole kõiki jutmeid päris ära tükeldanud ja kuidagi annab tõenäoliselt seal midagi tuletada. Numbreid pealt ei leidnud. Homme teen asja enda jaoks selgeks.
                  viimati muutis kasutaja served; 16 m 2009, 18:52.

Comment

Numbrid olid siiski olemas. Võtsin sarnase trahvo kõrvale. Esimesel trahvol oli lihtsalt kehvasti näha ja ma ei märganud neid. Numbrid on papi sisse pressitud, juhtmete juures.
                    Aga kas keegi oskab öelda, mis numbrid on vajalikud?
                    Pean vajalikuks sisendit ja lampide soenduseks mõeldud mähist.

Muudan:
                    1-6 viigud on toiteks. (täpselt ei tea milliseid vaja on)
                    11-12 -> 6.8V
                    13-14 -> 6.5V
                    7-8 -> 79V
                    9-10 -> 130V

Saan ma asjast õigest aru? Pinged on märgitud vastavalt ühest vene foorumist saadud infole... Nende õigsuses ma veendunud pole.
                    viimati muutis kasutaja served; 16 m 2009, 19:03.

Comment

Natukene progressi. Eemaldasin 220V/127V lüliti. Jootsin kokku juhtmed nr 5 ja nr 2. Pinge tuleks sisse lasta juhtmetelt 6 ja 1
                      Vooluahel tuleb 1-2 ja 5-6 vahele. On mul õigus?
                      Väljunditeks kasutan kas 14 ja 13-t või 12 ja 11-t
                      viimati muutis kasutaja served; 17 m 2009, 13:35.

Comment

No pista 100W pirn jadamisi vahele ja vaata.Kui põlema ei sütti pirn,siis lase julmalt 230 peale ning mõõda väljundpingeid.Kui kõik ok,siis oled omadega mäel.
                        otsija

Comment

Lihtsam oleks vist tester peale panna. 7 ohmi saan primaari takistuseks. Seega peaks korras olema. Ma kohe pistikusse ei torma muidugi toppima. Aga tundub et olen õigel teel.

Comment

Working...
                          X