Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

adobe readeris peegelpilt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

adobe readeris peegelpilt

Tervist, kiire küsimus, et kas adobe readeriga kuidagi plaadijoonist peegelpilti ka pöörata saab? Mõnda aega olen siin otsinud ja tundub, et lihtsam on küsida, kui reede õhtul otsimise peale aega raisata. E: pagan, vale koha peale sai nüüd. Moderaatorid võiksid varia alla tõsta.
    otsija

Vs: adobe readeris peegelpilt

Ei tohiks saada, aga abiks on mõni virtuaalne PDF printer, millel Mirrored Output võimalus, näiteks pdf995, CutePDF. Selliseid on veel teisigi, vajadusel kontakteeru guugliga.

Comment

Pdf995 mul ongi olemas, peab uurima seda. E: kuskohas ma sellise valiku leida võiksin? Printeri seadete alt? E:Jah, sealtsamast leidsingi, tänud.
      viimati muutis kasutaja otsija; 23 m 2010, 11:05.
      otsija

Comment

No kuradit, tegin siis ExpressPCB-s joonise valmis, pdf995-ga sättisin siis selle peegelpildi paika, tegi kenasti ära, printisin välja, söövitasin ära jms ning komponente peale sättides selgus siis, et mõõtkavast väljas. 92%, pagan küll, kõige nõmedam mitu korda ühte sama asja teha.
        otsija

Comment

Esmalt postitatud otsija poolt Vaata postitust
          No kuradit, tegin siis ExpressPCB-s joonise valmis, pdf995-ga sättisin siis selle peegelpildi paika, tegi kenasti ära, printisin välja, söövitasin ära jms ning komponente peale sättides selgus siis, et mõõtkavast väljas. 92%, pagan küll, kõige nõmedam mitu korda ühte sama asja teha.

Ise hakkasin ka just kasutama ekspressPCB-d aga olen ise uurind ja mõtlend, et kas seal ei ole siukest valiku varjanti, et PCB läheks peegelpilti.
          Nagu aru saan siis ei ole siukest valikut?
          Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!

Comment

Ei ole jah, omal ajal otsisin isegi seda taga. Võiks miski uuem versioon ilmuda, kus olemas oleks selline võimalus, pääseks sellest ümber konvertimisest ja mõõtkava ära ujumise jamast. ExpressPCB muidu hea lihtne, proovisin ka Eaglega, aga ei olnud üldse mugav. Ehk harjumises asi.
            otsija

Comment

expressPCB on jah hea lihtne jah! Mulle ka soovitatud, et mine eagle peale üle!

Aga ava PCB paint-iga ja keera seal peeglisse.

Comment

Esmalt postitatud Rolts poolt Vaata postitust
                expressPCB on jah hea lihtne jah! Mulle ka soovitatud, et mine eagle peale üle!

Aga ava PCB paint-iga ja keera seal peeglisse.
                Mõõtkavast väljas kohe.
                otsija

Comment

Kas siis keegi ei oska öelda või ei saagi kuidagi? mind ennast huvitab täpselt sama asi muidu!

Comment

Working...
                  X