Tervist, kiire küsimus, et kas adobe readeriga kuidagi plaadijoonist peegelpilti ka pöörata saab? Mõnda aega olen siin otsinud ja tundub, et lihtsam on küsida, kui reede õhtul otsimise peale aega raisata. E: pagan, vale koha peale sai nüüd. Moderaatorid võiksid varia alla tõsta.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
adobe readeris peegelpilt
Collapse
X
-
Vs: adobe readeris peegelpilt
No kuradit, tegin siis ExpressPCB-s joonise valmis, pdf995-ga sättisin siis selle peegelpildi paika, tegi kenasti ära, printisin välja, söövitasin ära jms ning komponente peale sättides selgus siis, et mõõtkavast väljas. 92%, pagan küll, kõige nõmedam mitu korda ühte sama asja teha.otsija
Comment
-
Esmalt postitatud otsija poolt Vaata postitustNo kuradit, tegin siis ExpressPCB-s joonise valmis, pdf995-ga sättisin siis selle peegelpildi paika, tegi kenasti ära, printisin välja, söövitasin ära jms ning komponente peale sättides selgus siis, et mõõtkavast väljas. 92%, pagan küll, kõige nõmedam mitu korda ühte sama asja teha.
Ise hakkasin ka just kasutama ekspressPCB-d aga olen ise uurind ja mõtlend, et kas seal ei ole siukest valiku varjanti, et PCB läheks peegelpilti.
Nagu aru saan siis ei ole siukest valikut?Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!
Comment
-
Ei ole jah, omal ajal otsisin isegi seda taga. Võiks miski uuem versioon ilmuda, kus olemas oleks selline võimalus, pääseks sellest ümber konvertimisest ja mõõtkava ära ujumise jamast. ExpressPCB muidu hea lihtne, proovisin ka Eaglega, aga ei olnud üldse mugav. Ehk harjumises asi.otsija
Comment
-
Esmalt postitatud Rolts poolt Vaata postitustexpressPCB on jah hea lihtne jah! Mulle ka soovitatud, et mine eagle peale üle!
Aga ava PCB paint-iga ja keera seal peeglisse.otsija
Comment
Comment