Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

autosisevalgustuse ehitamine ledidega

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    autosisevalgustuse ehitamine ledidega

    Tahaks abi autosisevalgustuse(p6randa) loomist ledidega, toide tuleks sigaretisyytajast ja hakkaks t66le kui mingi ustest avada. Lisa oleks sihuke et ma saaks ise nupuga ta t66le panna kui vaja oleks ja kui liiga keeruliseks ei l2he siis mul on olemas seadeldis mis paneb ledid vilkuma teatud helisageduste peale . tahaks skeemi sellele, otsisin netist aga ei oskand m6elda t2pset nimutust sellele ja ei leidnud midagi asjalikku. Ma olen kyll elektroonikat 6ppinud aga ei mäleta enam kuidas isegi takisteid välja arvutada teatud ahela jaox.

    #2
    Vs: autosisevalgustuse ehitamine ledidega

    www.google.com -> "LED calculator" ja "VU meter"

    Comment


      #3
      Vs: autosisevalgustuse ehitamine ledidega

      Esmalt postitatud awal poolt Vaata postitust
      mul on olemas seadeldis mis paneb ledid vilkuma teatud helisageduste peale . tahaks skeemi sellele, otsisin netist aga ei oskand m6elda t2pset nimutust sellele ja ei leidnud midagi asjalikku. Ma olen kyll elektroonikat 6ppinud aga ei mäleta enam kuidas isegi takisteid välja arvutada teatud ahela jaox.

      ??????????????????????????????????
      Ehk seletad täpsemalt seda, mulle ja ilmselt veel teistele ei olnud need laused päris hästi arusaadavad
      ???
      -superradical-

      Comment


        #4
        Vs: autosisevalgustuse ehitamine ledidega

        votad LED-I toite laelambist nii kui uksed avad lahvad polema.elfast voi oomist saad LED-id koos takistiga osta utled neile aind pinge mis on 12v ja otsivad ise vallja.jak kuidas kavatsed soita selles pede majakas kui tuled vilguvad igal pool..

        Comment


          #5
          Vs: autosisevalgustuse ehitamine ledidega

          See seadeldis milles ma r22kisin on auto subwooferile vahele ehitatud konsool mis saab toite sigaretisyytajast ja reguleeritava mikriga hakkab supaka kylge ehitatud lede vilgutama bassi järgi. skeemi ma otsin autovalgustusele, et siis kuidas ma millegi peaksin yhendama ja kuidas.

          Comment


            #6
            Vs: autosisevalgustuse ehitamine ledidega

            Rööbiti, Kalevipoeg, rööbiti

            Juba öeldud. Ostad LED-d koos takistitega, mis saad elfast või oomist näteks, vead juhtmed laelambist rööbiti oma LED-de külge ja olemas selline süsteem, et kui auto ukse teed lahti, lähevad tuled põlema ja arvatavasti saab ka eraldi lülitist neid põlema panna, ainult ,et siis läheb ka laelamp ja võibolla ka mõni muu lamp põlema, mis läheb sama lüliti alla.

            Mingit spets skeemi pole sinna vaja...Vilgutada pole küll mõtet, ega auto jõulukuusk pole, lahedamaks ei tee, rohkem nagu segab ja mitte vähe.

            Comment

            Working...
            X