Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

9pin miniDIN to RCA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    9pin miniDIN to RCA

    Vaja siis teha selline ühendus:
    Playstation2 RCA (kollane) läheb edasi kaablisse, mis ostetud, aga 100% veel ei sobi ja sealt siis TV-kaarti, mille abil näeb siis PS2 pilti.

    Kaabel siis seesama 9pin miniDIN to RCA (TV-kaardil miniDIN ja PS2 kaablil RCA). Proovisin otse ühendada, aga pilti saan ülikorraks näha siis, kui valin Video Inputiks S-Video, sekundiga on pilt kadunud ja to pilt polnud nagunii päris korras omadega. Uuesti ringiga S-video juurde jõuan, siis täpselt sama asi.

    Mõõtsin ka klemmid üle. RCA ground on ühenduses miniDIN klemmiga 6 ja video in (sisemine klemm) on ühenduses miniDIN klemmiga 2. Selle järgi vaatan.

    Kaabel ise selline
    TV kaart peaks seesama olema, igatahes tv 2000/xp winfast, leadtek (ülevalt alla: FM antenn, TV antenn, 9pin miniDIN ja viimane on IR sensor)
    PS2 on PlayStation Fat 30004, Pal.

    Et mida ma ümber pean tegema sellel kaablil? Kas ühendama RCA hoopis klemmidega 3 ja 2 või mingi muuga?


    #2
    Vs: 9pin miniDIN to RCA

    Sain pildi mustvalgelt tööle nii, et groundi ei pidanud ühendama ja mujale ühendades värve ei tule. Kõik pal-d, ntsc-d ja secami proovisin läbi, värve ei tule. Kas peab sellega leppima (mul neid värve vast vaja pole ka tegelt)?

    Comment


      #3
      Vs: 9pin miniDIN to RCA

      Avastasin, et saan valida ka CVBS, kiire googeldamine andis tulemuse, et peangi toda kasutama. Otsisin siis õige augu üles ja pilt ongi värviline...Võin siin samahästi juba päevikut pidada

      Comment

      Working...
      X