Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Philips LC7.2E LA Skeemi.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Philips LC7.2E LA Skeemi.

Tere.
    Sain monitor foorumist selle isendi skeemi pakitult.Aga ei saa lahti pakkida nõuab mingit CD või mingi muu probleem.Skeem 4 osas pakitult.Kuskil internetis sain veel mingi faili aga ei lubanud alla laadida.Ehk keegi oskab aidata.
    Ette tänades.

Vs: Philips LC7.2E LA Skeemi.

NAtuke segane jutt, kui mitmes osas pakitud fail, siis pead lahti pakkima esimese (tavaliselt rar-i puhul oli vist laiend *.ra0), edasi peaks ise juba võtma.

Comment

LC7.5E LA suurem Service Manuali versioon on 4-osaline. LC7.2 LA on 2 versiooni, kumbki üks fail. Ilmselt küsija näpukas.
      Sikutasin selle LC7.5E LA huvi pärast alla. Mul küll pakkis ludinal lahti. Aga, ma nimetasin need ringi: LC7.5E.part1.rar jne. Neljas oli originaalis hoopiski .z01. Sellest sai part4.rar ja korras.
      Mul on karvane tunne, et failide üleslaadijad panevad vahel meelega väikese "miini". Näiteks satun tihti failidele, mis oleks nagu .html aga ükski asi ei suuda seda avada. Üsna kähku selgub, et tegelikult on hoopis .rar, .zip, .7z vms. Tasuta asjad ei pea ilmselt liiga kergelt kätte tulema.

E: tõmbasin ka LC7.2E LA. See on siiski 2-osaline, lihtsalt autor pole viitsinud kirja panna. Sama retsept ja pakib lahti probleemideta.
      viimati muutis kasutaja Padasonic; 25 m 2010, 23:39.
      Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Tere.
        Suured tänud Padasonic ,näpukas jah LC7.2E eile õhtul mässasin ja juba väsinud ei pannud tähele.LC7.2 sain ilusti lahti LC7.5 ei saanud ega mul toda vaja ei läinudki.Soome remont hoidis telekat enda käes 1 a. väideti toite viga olevat ,kuskilt toidet tellida ei saavat.Proovin ehk õnnestub .

Comment

Tere.
          Telekas töötab .Skeemist kasu polnd ,sest toite ja inverteri skeemi ei olnud.Aga inverter oli lühises.Tellisin rumalast peast inverteri ära .Asi selles sain inverteri transid ja asi korras telekas ammugi läinud (lüüdid olid põhi süüdlased).Nüüd uhiuus inverter üle, kas keegi ei sooviks inverterit ?

Comment

Working...
          X