Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Akulaadija

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Akulaadija

Vajan skeemi akulaadijale, kus kasutatakse kahte võimsustüristori ja keras trafot keskväljavõttega.Väjund pinge 70v käivitamise puhul.Agregaadil puudub reguleerimise ja laadija lõpu osa.

Äkki on selle akulaadija margiks "Start"? See on nii laadija kui ka "täkk".

Comment

Ma ei tea mis ta nimi on,kate puudub ja suur on ta küll.Jah laadija-täkk.Proovisin sinna vahele suvalist potekat,aga see asi peaks ikka skeemi järgi pandama.Kui puudutad türistori tüür otsa, või Seadme korpust, tõuseb pinge.Tahaks ikka õieti tööle panna.

Comment

Kas sellel laadijal on ka elektroonika plokk mõõtudega umbes 12*12cm, on seal vene jupid peal, mis on türistorite peal kirjas? Kui see värgandus on vene "start 2M", siis selle skeem koos kasutuse juhendi ja töökirjeldusega on mul olemas.

Comment

Pole mingit elektroonilist plokki,vait ise valm. plaadil kaks tav. dioodi.Mul on vaja omal midagi lihtsamat sinna valmistada.Skeemi mingisugust vaja, mitte väga keerulist. (ülemus tahab tööjuurde)Paneelile panin 30A ampermeetri.Kardan et traktori käivitamisel on 30 vähe,siis panen laadimise läbi ampermeetri ja täku eraldi. (skema nada)

Comment

Arvan et siia sobiks (Kern),türistori tüür otsale reguleeritava pinge andmiseks. :-/

Comment

Working...
            X