Tere ma otsin taga kaht vene numbritega mikroskeemi nende nimed on:К155ЛА3 JA К119УН1Б OLEN NÕUS NEED ära ostma 25eek eest .... muidugi koos 25 eek või kui suur hind sellele teie paneksite?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Otsin kaht mikroskeemi.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vs: Otsin kaht mikroskeemi.
LA3 asemele võid panna mõne 7408.
ja eriti palju ei maiksa
Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.
samas see K119 tundub olevat suht haruldus, aga vb kellelgi sahtli põhjas leidub mine tea...
-
К155ЛА3 on küll väga levinud, aga see К119УН1Б
on täiesti tundmatu asi, ega äkki trükiviga pole?
Kuhu ta peab sobima?
Siiski, tundub et selles raamatus on ta sees:
http://1.iesod3.z8.ru/self0022/080708_mrb1193.rar (vt. lk. 87...89)
Aga seal on ka ainult К119УН1, ilma Б-täheta lõpus!
Sisaldab ühe transistori ja viis takistit, peaks neist ise asenduse koostama...viimati muutis kasutaja fre; 23 m 2010, 21:32.Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
Esmalt postitatud dieter poolt Vaata postitustLA3 asemele võid panna mõne 7408.
Comment
-
Kui juhuslikult tahad LA3 -ga FM vastuvõtjat ehitada (skeem oli kunagi RADIO ajakirjas), siis see olevat nali olnud.
Mina ei tea kedagi, kellel see skeem oleks töötanud, kuigi proovisid paljud.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
-
Siis vast saab ju küsida algallika (ajakirja "Радио" aasta ja numbri, interneti lingi või muu koha) kohta...
Skeemile vaadates saaks täpsemalt nõu anda, sest võib-olla seda К119УН1 ei leiagi ja ilmselt on ta asendatav.Elektroonika töötab suitsu baasil.
Comment
-
Esmalt postitatud MaOmik poolt Vaata postitustajakirja käest? ei tea kus selliseid veel on skeem on võetud mingist suurest paksust raamatust...
Paksud raamatud on ka suures osas saadaval... Aga seni kui raamatu nimi saladuseks jääb, ...Elektroonika töötab suitsu baasil.
Comment
-
Esmalt postitatud MaOmik poolt Vaata postitustmina ise ei tea milleks on vaja neid mikroskeeme...
vasaraonu, modeKeegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.
Comment
Comment