Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
nii see suurem diood on nüüd külge tinutatud ja ilma solenoidita köik tööteb, kuid kui solenoidi külge tinutasin ja akut külge panin oli klemmide vahelt kuulda särint. Konde ei lae end ära ja kui solenoid uuest küljest ära tinutada töötab köik nii pagu peab. millest on asi tingitud?
Sinna sobib pmst iga transs mis kannatab niipalju voolu kui relee tarbib. Vaja vaadata ainult, et kas see originaal on P või N tüüpi. Muud see transs ei tee, kui lülitab releele voolu peale korraks. Pic annab transile pinge ning transs omakorda releele. Kui tahad täpsemat soovitust siis Serigo'st mõni IRF... tüüpi FET sulle sobiva korpusega.
Hetkel pole mul ühtegi transistorit üle, mis sinna ära mahuks. Kas keegi kaasfoorumlane viskaks oma sahtlitele pilgu peale, ehk on midagi mis mulle sinna sobiks ja saadaks postiga selle pisikese transistori mulle? Saatjale vöin vastutasuks LED valgusdioode anda 50 EEK väärtuses (saadan tasuta). Ledide valik siin: http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=391802
viimati muutis kasutaja sugram009; 06 m 2010, 12:05.
jeerum- need liiga jökrad ei ole? Üks kannatab neist 42A ja teine 10A. Neil ju kindlasti korpused ka kordades suuremad. Kuskilt oomipoest ei leia midagi sobivamat?
10A on reaalne, see vool millest jutt on, see on vool kus transist suitsu tuleb juba. Hea on kui reaalne piik jääks 3-4 x väiksemaks lubatud voolust, parem aga kui rohkem. Ega need pole vene jupid mis olid reeglina 10x varuga kuna tootmisprotsess oli nii kehva ja mõned jäid sinna speksi limiidi lähedale ka.
Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment