Vs: Trafo
Mis mahuga filtrikondekad Sul olemas on, kui on? Kui mingi 15000uF või rohkem siis on U-101 trafo täitsa kasutatav kui kaht kanalit toidad. Muidu on lugu nii, et kuigi U-101 trafo pinge on ideaalne selle LM3886 toitmiseks siis ometi võib pikemaajalisel punn-põhjas kuulmisel selle trafo võimsusest väheks jääda, seda puudust aitavad mõningal määral korvata suure mahuga filterkondekad sest nagunii sellega pidevat siinussignaali ju kuulama ei hakka . Igaljuhul ära alla 2*10000uF filtris kasuta, mul on 2*22000 ja teine versioon 4*15000uF ja U-101 trafoga samas klassis toitetrafo - kuumaks ei lähe isegi punn põhjas, leigeks ainult.
Alaldi(plokk) võiks olla vähemalt 15A, parem kui on rohkem, mul näit. ühel on 35A ja teisel 50A alaldussild. Suure voolutaluvusega peab olema seepärast, et muidu sisse lülitades võib filterkondekate laadumise vooluimpulss olla dioodidele üle jõua ja nad annavad otsad . Oomipoes sobiv sild on miski u. 40eeku. Muidugi võib kasutada ka diskreetseid dioode, esoteerikud kasutava kiiretoimelisi (kõrgsagedusdioode), kohane on näit. MUR seeria, ma proovisin MUR1540-ga aga helis ei ole küll kõrvagakuuldavat vahet seega jätame need kiiretoimelised H-klassi jaoks . Mingid suvalised MUR seria omad olid vist isegi alla 10eegu tk, seega võid muidugi proovida, nad TO220 kestas, ainult 2viiku neil, välimus muidu sama nagu transistoritel.
Samuti varusta see kompott (võimendi) kindlasti ka kõlarikaitsega!
Esmalt postitatud markoman poolt
Vaata postitust
Alaldi(plokk) võiks olla vähemalt 15A, parem kui on rohkem, mul näit. ühel on 35A ja teisel 50A alaldussild. Suure voolutaluvusega peab olema seepärast, et muidu sisse lülitades võib filterkondekate laadumise vooluimpulss olla dioodidele üle jõua ja nad annavad otsad . Oomipoes sobiv sild on miski u. 40eeku. Muidugi võib kasutada ka diskreetseid dioode, esoteerikud kasutava kiiretoimelisi (kõrgsagedusdioode), kohane on näit. MUR seeria, ma proovisin MUR1540-ga aga helis ei ole küll kõrvagakuuldavat vahet seega jätame need kiiretoimelised H-klassi jaoks . Mingid suvalised MUR seria omad olid vist isegi alla 10eegu tk, seega võid muidugi proovida, nad TO220 kestas, ainult 2viiku neil, välimus muidu sama nagu transistoritel.
Samuti varusta see kompott (võimendi) kindlasti ka kõlarikaitsega!
Comment