Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

plaksuga tuled põlema

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    mina arvan isiklikult oma kogemuste põhjal on see täiesti ükskõik millise mikri sa sinna paned. Ja relee on ju antud seal skeemil ,et peab olema 5v ja ega relee juures midagi ei olegih muud ju vaja? Nu jah ega mina ka ei tia nii täpselt ja kui ma eksin siis palun õelge seda. Ja on veel võimalus ,et läed skeemiga tevalosse ja küsid ,et milline relee sial piab käima ja kui nad on seal asjatundjad mehed siis nad annavad sulle sialt skeeemi järgi õiged jupid.

    Comment


      #17
      mina ka pole sellest relee asjast aru saanud. Tevalost soovitati selle skeemi jaoks SEDAreleed. Kuidas see ühendada tuleb sest 6 jalga ja ma ei saa aru kuidas see töötab ???ja kas sellest 5V releest saab üldse 220V läbi lasta et toa tuled tööle hakkaks?

      Comment


        #18
        Ei, sellest releeest 220V toa valgustuse jaoks läbi lasta ei tohi. Tal ju kirjass et max. 50V/1A ac. Küll ag võid panna tolle relee järgi mingi ägedama. 1. relee lülitab teist. Või veel parem - sümistorlüliti (TIC226 + MOC3020).
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

        Comment


          #19
          kui mina ehitasin sis minul oli mingi vene skeem vanast Radio ajakirjast ja vene juppidega kuna mul on neid vene juppe lademes ja seal igatahes olid kohe kindlad releed antud mis olema peavad ja seal oli kaks releed  (nagu felch rääkis üks lülitas teist) ja mingit mikroskeemi igatahes see mul tõõtas aga ma ei leidnud sellele mingit otstarvet ja asi läks lammutamisele. Ogey asi natuke nüüd off topic läme siis teema juurde tagasi:Igatahes äkki sobiks midagi sellist http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...-205-13&lng=est aga jah kui see liiga kallist tundub siis sellel lehel on ka üks 15 eeku maksev ja see piaks ju ka teoreetiliselt sobima siin-->http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...ldus=on&kood=on

          Comment


            #20
            ega jah tahaks ikka teha nii odavalt kui saaks niiet arvan et proovin selle 15 eegusega.....või mis te arvate???

            Comment


              #21
              aga äkki sobib see RELEE -12V 2*3A/250V V23042 A2003 B201 kah? (hea odav ja tevalo laos olemas)

              Comment

              Working...
              X