Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tere, võimukivi stk 403-030

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tere, võimukivi stk 403-030

ehk oskab keegi sellele datasheet linki anda, kus oleks ka skeem peal mina googeldades ei leidnud, kivil siis 12 pinni
    tänud

Vs: Tere, võimukivi stk 403-030

Kas sealt ei saa skeemi maha joonistada kus kivi algselt oli?
    Miks seda skeemivaja on? Tahad eraldiseisvat võimendit teha sellest?
    Ära tee...
    võta parem STK4040-STK4050 (V) või (Xi) indeksiga.
    STK402, STK403 jne on saastade näitajatega, enam pole need niisugused kui mõned aastakümned tagasi.

Siin on olemas, vaja ainult eraldada õige osa: http://pdf1.alldatasheet.com/datashe...K-403-070.html

Vaata seda ja siis otsi STK402-070 näit. Mõlemad suht samalaadsed, aga mul STK402 seeriatega kogemusi ja ei ole meeldima hakanud. Iseehitamiseks ei voovita!!!
    -superradical-

Comment

asi selles,et ainult kivi ongi ja see katsetamiseks kõlbab ju küll, tänud antud lingi eest, aga see siiski nats keeruline minu jaoks

Comment

Esmalt postitatud ints115 poolt Vaata postitust
        asi selles,et ainult kivi ongi ja see katsetamiseks kõlbab ju küll, tänud antud lingi eest, aga see siiski nats keeruline minu jaoks
        Kas oled 100% kindel, et kivi ise muidu korras on?
        Skeem ei ole keeruline.
        Kõik ahelad mis kivi juures, need jätad alles. Sealt välja minevad juhtmed, 1 jalg-toite negatiivne pool, 2 jalg-toite positiivne pool, sinna läheb toide, maajuhe on 8 ja 9 jalad.
        Sisendid on 10 (1. kanal) ja 14 (2.kanal) jalad kivil. Skeemil olev ahel 7-12 vahel ei ole sul ka oluline. Väljundid on 3/4 jalg (1. kanali väljund) ja 5/6 (2. kanali väljund). 11 jalg on 1. kanali tagasiside, see ahel peab jääma, samuti 2. kanali oma (13 jalg kivil).

Prindi see joonis omale välja, siis lihtsam ülevaadet saada - lõika kasvõi ülejäänud ära - ei ole segadusttekitavat osa silma ees.
        Kui pärast aega siis võin joonistada uue skeemi.
        -superradical-

Comment

see oleks väga hea

Comment

Comment

Working...
            X