Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

PC Remote

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Natuke teemasse.

Oomipoest anti 1738 asemel TSOP1138 ja Igori plugin, õigemini selle feedbacklediga variant pelab sellega samamoodi edukalt. Skeem on mõned teemad allpool.

Comment

Uurisin siin veel ja vaatasin et paljudel on siukesed ilusad mustad korpused ümber. Kas seda ka Oomipoest saab? Või peab Tevalosse jooksma?

Comment

Üldiselt mina nende lehel ei näinud, aga Sa küsi, vbolla isegi on, lehel ple lihtsalt kõike üleval. Kui ple siis vbolla annab tellida või peab Tevalosse jooksma.

Comment

homme siis asjade järele, ja nädalavahetusel hakkan asja kokku tinutama :P .
          Mille järgi seal neid asju küsida? Kirjutasin igaks juhuks ID koodi üles.

Comment

no küsidki ID või nimetuste järgi, nagu enne kribasin SIIN
            Kui midagi aru ei saa ütled et arvuti IR vastuvõtjale.

Comment

Asjad käes nüüd.
              Aga kas keegi oskab öelda mingit lehte või oskab kohe öelda et skeemi pealt missugused märgid mida tähendavad?
              et missugune nendest konde, takisti, stabilitron jne...

Tahtsin veel küsida et kas võib kogu korpuse sisemuse võib kuuma liimiga kokku lasta vältimaks juhtmete kokkuminemist?

Comment

DETAILIDE tähendused
                uuri siis mis miski on.
                Minupoolest võid liimi lasta aga enne tee kindlaks et asi töötab norm ja siis lase, muidu pärast raske seda kinni/lahti saada, kui üldse.

Comment

kas see IR töötab ka moobiilidega või on sagedused teised?

Comment

Ma ise arvan et mobiilide jaoks on hoopis teine skeem kah.
                    Tevalo lehel oli ka mingisugune. Uuri.

Comment

Originally posted by Elektrik@Mar 8 2005, 22:10
                      esimene skeem seal Tevalo lehelt:

IR SILM
                      3,3kOhm takk
                      0,1uF konde
                      Stabilitron
                      COM pistik
                      10uF konde toitele
                      lähed poodi ostad ära, paned kokku.
                      proge pead ka muidugi tõmbama
                      Hmm...
                      Asjad muidu käes.
                      Skeemi järgi läheb vaja 5 asja aga siin 6 asja. Millise asja ma välja pean jätma?
                      Ja katsetama hakates tabas mind ebameeldiv üllatus. Ostsin kohe selle nimekirja järgi kõik jupid aga kuna ise ei hakanud kontrollima (usaldasin targemaid mehi ) siis nägin et COM pistik sai vale. Ega siis midagi, homme lähen siis uuesti COM pistiku järgi .

Comment

jah see viimane 10uF konde, see selle jaoks et IR Sul lollitama ei hakkaks, aga kui tahad võib välja jätta. Mina ise kasutasin. aga töötas ka selleta.

Comment

oot oot... kuhu ma selle siis panema peaksin ?

Comment

Originally posted by felch@Feb 7 2004, 10:51
                            Üks põhjusi miks vastuvõtja valesid koode annab või ei taha üldse midagi kuulda, on toide. Paneks sinna mingi 10uF lüüdi ka peale? IR -silmad on tundlikud toitehäiretele, tundub et TSOP-d eriti.
                            Nyyd tuleb välja et IR silmale, ma panin hoopis mujale, aga tee nii et kui asi töötab norm. siis ära joodagi seda kondet IR silma jalgadele, kui asi ei taha korralikult töötada siis vajadusel lisad ka konde. ja et saada õige COM pordi pistik, oleks võind vaadata oma arvuti taha mänguporti, tegelt eksisin jah COM pistiku suhtes, arvutil endal taga MALE pistik aga Sul vaja FEMALE pistikut. Minu viga

Comment

No, tegijal ikka juhtub =)

Comment

Lugesin teema läbi ja tekkis küsimus, kas puldil saab panna ühe nupu alla ühe käsu või saaks mingi nipiga ekraanil kursorit kah lohistada... See annaks ju piiramatud võimalused...kasvõi voodist netis ringi kolada

Ps! Kas Kaur loobus või naudib puldiga arvuti mõnusid?
                                Ka minul on ALATI palju probleeme!

Comment

Working...
                                X