Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Puldiga tuled põlema

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Puldiga tuled põlema

Tuli selline huvitav idee ,et võik ehitada sellise asja nagu ,et puldiga lülitad tulesi sisse ja välja. Olen kusagil sellist asja näinud oleks huvitav proovida. Ma mõtlesin aga kuidagi ei taibanud mis võiks olla ingiskeelne nimetus asjal nii ,et googlest otsimine jäi ära. Võiks välja pakkuda mingeid skeeme. Asi peaks tõõtama ju tegelikult teleka puldifga sarnaselt ,et lülitad sisse ja välja.  ???
    kas selline asi ajaks asja ära? http://www.aaroncake.net/circuits/irremote.htm
    tundub ,et see ei sobi kuna asi tõõtab 9v peal aga mul oleks vaja ,et ta lülitaks 220v peal tavalist lae lampi.

Relee kontaktidelt saab ju 220V läi lasta. Ei süvenenud asjasse ja tekkis selle skeemida küsimus kas signaali saamisel läheb mähisesse pinge selleks ajaks kuni signaal kestab või lülib jäädavalt sisse ning järgmise signaali saamisel välja.

Comment

Arvutikasutaja R-pikendus peaks ka tegelt puldiga töötama, raadiovastuvõtja asemele vaja lihtsalt IP-vastuvõtja panna.

Comment

Seal ongi juba ka IR-vastuvõtja. Kuulab kanali klahve 1 ja 2. Kood on olemas => saab valida mõne muu klahvi/puldi.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

kas nüüd käib siis jutt r-pikendusest?

Comment

Minu eelmine vastus käis tõesti r-pikenduse kohta. Kui soovid teda kasutada, võid raadiomooduli ka lihtsalt ära jätta.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

aga äkki keegi oskab mingit skeemi pakkuda ... soovitatav oleks mingi vene skeem. ???

Comment

selline lüliti on oomis müügis kohe :

http://www.opood.ee/index.php?t=k_ki&i=962127
                lehmad on kirjud...

Comment

tevalos on ka selline asi olemas müügis aga jah ei tahaks osta oleks huvitatud ise kokku panemisest.

Comment

r- pikenduse skeemi saad praktilise arvutikasutaja septembri voi oktoobri numbrist voi hoopis netitst
                    Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                    Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Niih nüüd olen kõik kohad läbi vaadanud aga seal arvutikasutaja ftp-sse sisse ei saa ja pole siit kusagilt seda arvutikasutajat paberikandjal ka kusagilt võtta... äkki kellegil oleks skeem kusagil olemas?
                      niih leitsin sarnase teema http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?boar...;num=1073945788

Comment

FTP-sse saab sisse küll. ftp://www.arvutikasutaja.ee/
                        Kasutaja: arvuti
                        Parool: mikare

ftp.arvutikasutaja.ee on ka mingi koht, aga seal pole midagi.

Comment

olen üritanud sinna sisse saada aga ei taha õnnestuda paneb mingi viateate.

Comment

olen üritanud sinna sisse saada aga ei taha õnnestuda paneb mingi viateate.
                            kasutad mingit programmi (flash fxp, cute ftp, smart ftp jne.) v6i exploreriga? mul ka p2ris tihti ie'ga probleeme
                            http://www.alldatasheet.com/

Comment

ws-ftp, eriti veel le ehk light versioon on vägagi toimiv. Jama puudub, vaid töötav soft. Soovitan. IE on nagu ikka .... Proovisin just hetkel AK ftp-sse saada -> OK.

Comment

Working...
                              X