Et siis ma ostsin hiljuti usb toitel arvutikõlarid, mõtlesin et teen ümber need. Portatiivseks.
Leidsin kaks OLYMPUS 3.7v 740mAh akut. ( Mudel LI-42B )
Panin need kokku ja kõlarid töötavad väga hästi. Ses suhtes kokku, et + ja - kokku, ja + ja - jäid üle.
Aga nüüd mure selles, et see akulaadja mis laeb ühte akut, kas seda on võimalik ka kahega kasutada laadimiseks ?
Või teeb see laadja katki või laeb lihtsalt kauem ? Laadja siis annab välja 4.2V 200mA.
Või saab ka mingit telefoni laadjat kasutada nt ? Mul on Nokia oma 5.7v 800mA
Aidake palun.
nüüd on nii kuulasin nendega 1 tund järjest. Keerasin korra kõvemaks ja plaks enam ei tööta, tegin kõllid lahti vaatan
midagi viga küll pole. Panen teise mobiili aku järgi ja töötavad kõlarid ilusti.
Akudel on vist mingid komponendid ka seal vist vb need läksid läbi ?
edit : üks töötab ja teine mitte enam
Leidsin kaks OLYMPUS 3.7v 740mAh akut. ( Mudel LI-42B )
Panin need kokku ja kõlarid töötavad väga hästi. Ses suhtes kokku, et + ja - kokku, ja + ja - jäid üle.
Aga nüüd mure selles, et see akulaadja mis laeb ühte akut, kas seda on võimalik ka kahega kasutada laadimiseks ?
Või teeb see laadja katki või laeb lihtsalt kauem ? Laadja siis annab välja 4.2V 200mA.
Või saab ka mingit telefoni laadjat kasutada nt ? Mul on Nokia oma 5.7v 800mA
Aidake palun.
nüüd on nii kuulasin nendega 1 tund järjest. Keerasin korra kõvemaks ja plaks enam ei tööta, tegin kõllid lahti vaatan
midagi viga küll pole. Panen teise mobiili aku järgi ja töötavad kõlarid ilusti.
Akudel on vist mingid komponendid ka seal vist vb need läksid läbi ?
edit : üks töötab ja teine mitte enam
Comment