Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Impuls saatja

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Impuls saatja

    Kuda oleks võimalik kõige lihtsamal moel impulss saatjat teha???? kui vastuvõtjaks oleks fm/am raadio????või lihtsam mitte raadio vastuvõtja????? ???

    #2
    Ehk seletaksid lähemalt oma soove.

    Comment


      #3
      küsimus on ebamäärane, mis on selle seadme eesmärk? Kuid selline seade on tõepoolest olemas ja töötab sag,27,...Mhz koos vastuvõtjaga. selle seadmega saab edastada 16 erinevat korraldust. seadet kasutatakse raadiomudelite juhtimiseks ja on väga töökindel.kasutatakse erineva kuju ja sagedusega impulsse. töö raadius on mitte vähem kui 100m kuid nagu raadio levi puhul on see näitaja küllaltki suhteline.Seadi koosneb kahest osast juhtpuldist ja vastuvõtu blokist.Helisagedust edastada ei saa.Töötab lubatud sagedusalas.

      Comment


        #4
        eesmärk on näiteks auto eemalt käima panna või tulesid vilgutada jne. erimevaid impulsse oleks vaja vähemalt 2...näiteks : starter ja tuled põlema.. leviala raadjus min. 25meetrit max: ...

        Comment


          #5
          jah, selliseid korraldusi saab selle seadmega teha. ma ju kirjutasin et saab edastada 16 erinevat korraldust, see tähendab, et desifraatori lõpust on võimalik saada 16 erinevat signaali, mis edastatakse vastavatele juhtorganitele, mis teostavad soovitud toimingud. lihtsalt nagu sa mõtled sellist asja teha pole võimalik.Soovi korral on võimalik kas ühte või kahte korraldust edastada, max. arv on16.  



          Selline asi seisab kapis, kui tõsisemat huvi tunned.

          Comment


            #6
            Mine Kullo mudelipoodi, sealt võid lahenduse leida.

            Comment

            Working...
            X