Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Telefoni filter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Telefoni filter

mul on adsl ühendus ja tavatelefoni vahel on mingisugune filter. Keegi võiks panna selle skeeemi või kas seda on ültse mõtet ise ehitada(tuleb odavam kui poest osta)?

kõige lihtsamalt mõista on siis sedasi et skeem koosneb 2 poolist ja 1 kondest, nende väärtustest me hetkel ei räägi küll aga point selles et telefoni poolne osa line in siis seal on liini peal üx konde ning sealt edasi lähvad mõlema liini signaalid läbi pooli e. siis ühel liinil on oma poole millest signaal läbi läheb ja teisel liinil siis oma pool, point sellest et siis kaob telefonist ära sagedused mida niguinii ei kasutada, ning ei kuule siis data vahetust vms ( ei ole selle alal eriti süvenenud), suht lihtne asi.
    Mille jaoks sul neid vaja on mul on 2 üleliigset filtrit sellist kui tahad võid võileiva raha eest ära viia.

Comment

tegelt mul juba üks on kodus kuid tahan panna ka teist telefoni, selle järgi saan järgi tehtud kyll, kuid oleks vaja teada nende poolide ja konde väärtusi (konde pealt lugesin 333k 400js kuid selle järgi tevalost midagi ei oska kyll osta sest otsingust midagi ei leidnud)

Comment

no see konde 333 peaks olema 33nF ja need poolid võiks ju teoreetiliselt olla 400mikrohendrit,aga küsimus selles et kas sa siis peale filtrit telefoni jadgada siis ei saa või
        minul on tehtud nii et selt kust tel liin sisse tuleb tuleb 4sooneline kaabel arvuti juurde ja siit läheb teist kaht soont pidi puhastatud tel liin tagasi sinna kus liin sisse tuleb.

Comment

no see konde 333 peaks olema 33nF ja need poolid võiks ju teoreetiliselt olla 400mikrohendrit,aga küsimus selles et kas sa siis peale filtrit telefoni jadgada siis ei saa või
          minul on tehtud nii et selt kust tel liin sisse tuleb tuleb 4sooneline kaabel arvuti juurde ja siit läheb teist kaht soont pidi puhastatud tel liin tagasi sinna kus liin sisse tuleb.
          ei ma liini pärast esimest telefoni jagada ei saa , proovin ikka uue filtri teha ja kas seda 400mikrohendrilist kondekat üldse tevalos müüakse?(otsingust ise ei leidnud)

Comment

kondekas on 33nf ja pool on 400mikrohendrit mite konde

Comment

jajah pool jah....väike näpukas aga tevalo otsingust ikka ei leidnud!!!

Comment

vaata elfa kataloogist ja siis tootekoodi järgi tevalost
                Nokia/Huawei/Sony/SonyEricsson/Motorola/LG/Samsung/Chinese MTK/Sagem

Comment

mul kataloogi ole äkki keegi aitab

Comment

http://www.elfa.se/en/

Comment

Mingit filtrit pole vaja, paned teise telefoni esimesega paraleelselt
                      40 aastat elektroonikaga tegelenud

Comment

Mingit filtrit pole vaja, paned teise telefoni esimesega paraleelselt
                        kui hoolikalt loeksid siis mõistaksid, muret sops31 ju ütles et pärast telefoni enam jagada ei saa

Comment

Working...
                        X