Nii, mul on idee mida teha tahaks,(endiselt midagi lihtsa arvuti laadstet) kuid googles skeeme sellise asja jaoks ei ole, ja kui ongi, siis minu jaoks piiratud võimalustega. Seega- tuleks ise tekitada skeem, Kuid kuidas seda teha, millest tuleks alustada?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Skeemi tuletamine
Collapse
X
-
Vs: Skeemi tuletamine
Peh, jääb mulje tõesti kui teiste ajaraiskamisest. Mis tähendab "piiratud võimalustega"? Kui on piiratud siis järelikult ei ole sinust tegijat - mis võimalused on "piiratud"? Materiaalne osa? Siis osta valmis arvuti, kui hobi tundub kulukas siis tuleb leida niisugune mis ei ole kulukas. Elektroonika iseehitajad on üldiselt kiiksuga ja hind poes vs. ise tehes ei oma õige huvilise puhul tähtsust
Üks arvuti:
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE_86%D0%A0%D0%9A
Kui ikka piiratud - unusta ja otsi mingi teine huvi!-superradical-
Comment
-
Esmalt postitatud makerimages poolt Vaata postitustNii, mul on idee mida teha tahaks,(endiselt midagi lihtsa arvuti laadstet) kuid googles skeeme sellise asja jaoks ei ole, ja kui ongi, siis minu jaoks piiratud võimalustega.
Comment
-
Esmalt postitatud makerimages poolt Vaata postitustNii, mul on idee mida teha tahaks,(endiselt midagi lihtsa arvuti laadstet) kuid googles skeeme sellise asja jaoks ei ole, ja kui ongi, siis minu jaoks piiratud võimalustega. Seega- tuleks ise tekitada skeem, Kuid kuidas seda teha, millest tuleks alustada?
Comment
-
Oleks nagi idee ja nagu poleks ka! Justkui oleks nagu natuke rase??? Kui teha midagi tegemise pärast, siis mine kuuri ja lõhu puid talveks. Juba ettemõtlemine tähendab edu. Jah, talv on tulekul ... peale suve ja sügist. Aga soovitan siiski lugema õppida ja veelkord eelnevate härraste soovitusi MÕTESTATULT lugeda! Vabandan, et praegu aega viitsin nii mõnelgi lugejal!
Comment
-
Mulle tundub millegipärast, et see teema on teine osa teemale http://www.elfafoorum.eu/threads/609...ja-skeemi-vaja
Comment
-
Esmalt postitatud makerimages poolt Vaata postitust.... millest tuleks alustada?Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.
Comment
-
Esmalt postitatud makerimages poolt Vaata postitustTeadmised olemas, piiratud võimalused tähendab seda, et nood skeemid ei suuda eriti paljut teha.
Tahad lihtsat arvutit, võta suvaline mikrokontroller, näiteks stiilis pic/avr jne... ja ongi olemas lihtne arvuti.
Comment
-
Jopakolla?!
Mida sa saada tahad? Mitu THz prosekiirust? Mitusada GB vahemälu, jumalteab mitmelkümnel GHz kiirusel?
Võta tee viidatud esimene valmis, siis see Radio oma, siis vaata ja mõtle edasi (kõrvuta neid tehtuid poe omadega, kalkuleeri kui palju raha kulus) ja siis tule taha edasi.
"Viidatud skeemid on ""piiratud võimalustega""" - lugeda oskad? Loe palju superarvutites on ressurssi, nüüd uuri nende hindu ja milleks jalgratast leiutada - osta omale niisugune, raha isetegemiseks lõpeb sul enne kui tööstuslikult toodetu ostmiseks...
E: "Teadmised olemas" , milles siis probleem - konstrueeri ise skeem, aga si..a sul neid teadmisi on-superradical-
Comment
-
Mis on eesmärk? >> Ehitada arvuti?
Mida peab see arvuti tegema?
Mängima hästi malet?
Hoidma päikesepaneeli risti päikesekiirtega?
Arvutama kuu tõuse ja loojumisi?
Juhtima termotuuma jaama?
Hetkel on kõik need probleemid foorumites arutluse all.
Räägi ka oma probleem südamelt ära.
__________________________________________________ ________________
Elektroonika iseehitajad on üldiselt kiiksuga
Aga mõningane väikene kogemus on siiski juba olemas.
Comment
-
Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitustkonstrueeri ise skeem
Ja Maa oli tühi ja paljas.
Aga veel enne seda pidi isegi Jumalale tulema mõte - LUUA MAA.
Ja siis ta nägi et see hea oli.
Vaat nii tegutsevad tõelised eksperimentaatorid. Õpi!
-
Varem ilmusid korduvalt teemad: ,,Kuidas teha lamptelekast mobiiltelefon?" ja ,,Kas kellelgi on veebikaamera skeemi?". Paistab, et vaid soovitav masstoodangu tarbeese ja teemaalgataja on muutunud, (soov-)mõte ja lähenemine aga mitte. Kodusel teel ja tühise rahakuluga ei saa ikka ja endiselt peedist pesumasinale trumlit teha.
Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.
Comment
-
Esmalt postitatud makerimages poolt Vaata postitustTeadmised olemas, piiratud võimalused tähendab seda, et nood skeemid ei suuda eriti paljut teha.
Ma arvan, et mõni firma võtaks siis Su päevapealt tööle. Selliseid on väga vaja .
Muide, tean inimest, kes on ise fpga-sse arvuti valmis kirjutanud .
See inimene oli vanal heal ajal siin foorumis kah, aga kuna nõudlus tema järgi on nii suur, siis ei ole tal enam aega.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
Comment