Kas on kellegil pakkuda välja nö. valgusfoori skeemi mis töötaks 1,5V või 3V AA patarei(de)ga. Oluline on skeemi gabariitide vähesus st. maksimaalselt väike.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Valgusfoor LED, skeemi vajan
Collapse
X
-
PIC12F629 maksab umbes 35 raha, kalibreeritud 4MHz gene sees ja puha. Paned PIC-i, sümistorid sappa (kui 220V lambid + sünkro otc võrgust) ja ongi asi antc. Lihtsamallt vist ei saagi! Ah jaa, softi pead ka kirjutama...- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Erko soovitatud skeemi olen näinud, oskan kasutada otsingut, aga see on 9V patareiga.
Mul on soov et kogu asjandus, kivid-transid jms mahuks torusse, mis on seest sama jäme nagu AA patareid. Tegemist oleks lastemänguasjaga. Seega on vaja mul Up/Down counterit ja midagi veel vist(imp.generaatorit)Kahe 4017 baasil saaks teha, et üks loeb punane-kollane-roheline ja teine roheline-kollane-punane ning siis nullib ära ja hakkab jälle otsast peale. Samas on üks huvitav kivi 4020 14-stage ripple carry binary counter. Ei tea mis see on. Nagu oleks 14 väljundit ja 1 sisend. selle baasil isegi sibliks midagi, et kõik foori tsüklit saaks ühe kiviga tehtud. Kas väljundis on siis kahendsignaal? On kellegil head viidet ChipDatasheetidele, tevalos nagu enam ei ole.
Comment
-
Olen ise tubli ja leidsin veel ühe lahenduse http://ourworld.compuserve.com/homepages/g...ott/elect42.htm
Comment
Comment