Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
skeeme teed ikk ise, seal vaid standardid. Võid vaadata ka ftdichip.com lehele. See firma teeb usb2com konvertereid.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Mul selline mure, et ma panin emaplaadi peal pistiku valepidi peale ja tekkis lühis ja see nüüd seda 5V pole USB -s. :'( Kuid kas nüüd oleks võimalik sinna see 5V võtta teise USB pealt või koormab selle teise ka liialt ära. Teine võimalus oleks võtta otse toiteplokist 5V, kuid kas siis tuleks mingi kaitse vahele panna ???
Ma igaksjuhuks küsin enne kui midagi jälle õhku lasen.
Karta on et asi sellega ei piirdu ja puudu pole mitte ainult +5V. Aga proovi. Kahju ei peaks tegema. Võta siis juba toitekast ja pane mingi 100mA kaitse ka ette.
Comment