Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

OPvõimu sageduscomp ja BAL pinnid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

OPvõimu sageduscomp ja BAL pinnid

Tere,

palun selgitage kuidas kasutada operatsiooni võimendi küljes olevaid pinne
    COMP ja Balance. üldiselt saan aru, et comp on sageduskompenseerimiseks aga kuidas täpsemalt sellega arvestama peaks. Üritan kasutada NE5534 kivi. Panin kondeks 20p sest see tundus olevat populaarne valik kuid sisust aru ei saanud. Teine küsimus, et kuidas ma ikka seda väljundit selle potega nullin? Tegin skeemi selliselt nagu andmeleht andis, ühendasin skeemi aga tulemuseks oli opvõimu väljund -15v kreenis ja polnud nagu vahet palju seda potet kruttisin. Kas seda potet saab timmida mingites kindlates olukordades? või miks mul teda üldse väga vaja on? Olen googeldanud aga head vastust ei ole leidnud. Pildil on NE5534 joonis ja toodud on seal ka konde ja pote millest räägin.

Kõike head soovides,

Riho

Vs: OPvõimu sageduscomp ja BAL pinnid

Kahepolaarset toidet kasutasid ?
    http://hparchive.com/
    https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Esmalt postitatud Starfish poolt Vaata postitust
      Kahepolaarset toidet kasutasid ?
      Ikka, kuidas siis muidu.

Comment

millist skeemi sa kasutasid?kui seda mis juurde lisasid,siis see pole skeem vaid selgitus skeemi kohta

Comment

tegelikult oli mul tarvis asendada ühes teises teemas räägitud oda101 üks opvõim, kuna täpselt sellist nagu vaja ei olnud siis panin NE5534 koos ülaltoodud väliste ahelatega. Vajalikud tagasiside ahelad on ODA plaadil olemas.

Comment

Oh, helitehnikas pole küll vaja alalisnivoode balansse kruttida. Miks? Sest nagunii on sada eralduskondekat vahel, mis selle alalisnivoo ära nullivad.

Sõltuvalt võimendusest võib sageduskara kompenseerimise kondekas vajalik olla küll. Võimendusel 1 on vajalik 22pF ja see on ka maksimaalne väärtus. Mulle tundub mõistlik proovida alguses hoopis ilma, siis 12pF ja siis 22pF-iga.
            If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

minu arust pakus keegi oda101 teemas just neid õigeid opvõimendeid.kas sa siis kaubale ei saanud?

Comment

viskan sell balansi pot välja ja testin siis uuesti.

mis puutub õigesse kivisse, siis tahtsin olemasolevaga hakkama saada. Kuna see ei ol põhivõimendi siis on katsetamiseks aega laialt.

Comment

Working...
                X