Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
asi pole djfu-s seal lehel ju olemas see asi mis neid lahti võtab aga asjadel ei ole õigeid nimetusi piad kõik läbi lappama kui tahad midagi konkreetset leida. näiteks ühe nimi on a46.dju võis ju olla selle asemel asja nimi näiteks vilguti.djvu( see oli näide=) aga jah väga hea ,et ültse viitsimist on =) nüüd jälle natuke midagi uurida.
jah, nii see on vene serverites on tohutu materjal ja valdavas osas DjVu formaadis kui seda omale lubada ei saa siis pead ilma olema ja kui arvad et kõik koju kätte serveeritakse siis kas see ikka nii on .Kui tahad siis pead.. mina kasutan seda juba aastaid ja ei kahetse alati pole mõtet sinna läänepoole passida ,nii et valik on vaba.
Lgp. tuumik vaatasin, mida sa seal pakud. AU ja KIITUS SULLE selle mahuka töö eest.
Lubada ei saa ma endale sellepärast djvu programmis ,sest kardetavasti ei hakkaks ta tööle ning ruumi on ka kõvakettal väga vahe,ning üldiselt tean väga vähe arvutitest.
Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217
Jutt on teil jumala õige.Vähemalt nimed peaks ära muutma, et teaks enne avamist millega tegu.Paraku pole endal kodus netti ja külapeal on raske seda korraldada.Kui aega, siis teen ka html failiks, et ei peaks seda djvu installima.Mulle see programm üldse ei meeldi
Comment