Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Transmitter PMT 302 skeem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Transmitter PMT 302 skeem

Kas kellelgi on olemas või teab juhatada, kust selle jublaka skeemi leiaks..?
    Tänud ette! )

Vs: Transmitter PMT 302 skeem

Äkki pole skeemi tarvis. Mis mureks?
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Oleks vaja pisut suurendada tööraadiust... Nii ühelt meetrilt viiele ntx..

Comment

Vaadates youtubes videosid, peaks ehk olema mingi juhe, mis täidab antenni funktsiooni. Pikenda seda juhet.
        Ma ilmselt lähipäevil ostan samasuguse vidina, siis uurin ise järgi mis seal sees on.

Comment

Ehh. Ei ole seal sees miskit sellist erilist juhet.. Tundub, et katsutakse auto keret kasutada antennina..

Comment

Läbi miinus juhtme ve? Võibolla tõesti! Noh kui ma ta toiteadaptoriga ühendasin suutsina ta viia toas 14 meetri kaugusele ning seadme ja raadio vahele jäi 150mm paksune poorbetonist sein ja kvaliteet ei langenud. See on väga hea tulemus. Ma testin ilmselt lähitulevikus õues ka. Muuseas saab PLAY/Pause nuppu üle 1 sekundi hoides valita esituse režiime( ALL - mängib kõike igavesti,ONE - ainult ühte lugu kordab, FOd - see jäi arusaamatuks, *A* - juhuvalik seadme enda programmi alusel, * - märk mida ma klaviatuurilt ei leidnud ). Klahve EELMINE ja JÄRGMINE vajutades üle 1 sek. saab valida helitugevust. NOKIA78 omab samuti fm transmitteri funktsiooni, juhuslikult guugeldades avastasin Edu!

Comment

FOd - Kordab kataloogi sisu. Kahjuks ei kuvata kataloogide nimetusi ainult üldist lugude jrk. nr. Puldist saad järgmise kataloogi sirvida kui ühe sisu on ära tüüdanud. Pult on vahel pirtsakas, ei taha reageerida iga vajutuse peale. Hääle reguleerimine töötab puldist väga hästi, aga kataloogi sirvimine on raskem. Tuleb rohkem näppida . Puldil tuli klahvistiku kate servast lahti kui kukkusin seda kasutama aktiivselt. Aga noh eks ta üks odav masstootang on. Jätsin transmitteri maja ette autosse mängima ja toas kuulasin raadiot probleemita, signaal pidi läbima selleks plekkatuse ja muud maja välispiirded. Olen väga rahul sele vidinaga, soovitan kui keegi plaanib seda osta.
              Edu!

Comment

Working...
              X