Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Re: Skeemi tõlgendus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Re: Skeemi tõlgendus

Ehk täpsustaksid mis skeem se on ja mida sul teada vaja on ???
    Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Tundub mingistroboskoobi/välklambi skeem olema
    aga mida siit peame veel välja lugema ???
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

R3 240
      C1 10...100/16V
      C2 1A???
      C3 220/550V
      C4 2,2/250V
      C5 220/...
      C6 4,7/400V
      R3 240K
      kui ma nüüd õieti aru sain oli sul vaja neid?
      aga kui ei siis võiks seletada lähemalt mida vaja teada.

Comment

Milliste vattidega peaksid komponendid olema? Skeem ka igaks juhuks. Tegemist siis auto süüte seadmise stroboskoobiga.

Ning kas Transformer 6W näol on tegemist trafoga? Kui nii, siis ehk õpetate kuidas seda valida? :-[
        Oota! Las ma teen seda natuke paremaks...

Comment

see peaks olema 6w trafo mille primaar on 220v ja kaks sekundaari on mõlemad 6v
          http://www.alldatasheet.com/

Comment

MWPT2486100CT 6 CT* 1000 50,0x39,5x43,3 74.00http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...7.html#!810-405

Kes nüüd mulle ütleb mitu vatti see on?  :-/

Ja palju need takistid ikka siis olema peaks?

Comment

Kuna ühestki takistist ei lähe suurt voolu läbi, siis võid panna 0.25W, muidugi võimsamad pole keelatud
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

MWPT2486100CT 6 CT* 1000 50,0x39,5x43,3 74.00http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...7.html#!810-405

Kes nüüd mulle ütleb mitu vatti see on? :-/

Ja palju need takistid ikka siis olema peaks?
                Seal ju voldid ja amprid olemas. korrutad omavahel ja saad vatid. aga kui Sa tahad neid trafosid kasutada, siis vist pead pettuma, sest minuarvates need ei sobi väljaarvatud juhul,kui ei taha vedada muundussagedust alla.

Comment

Tänud martinj   kuid kas olen mina loll(seda loomulikult), või siis tõesti ei Tevalos ega Oomi poes pole sobivat trafot saada? Mina igatahes mitte ei leia... :-/

Comment

Minuteada, tuleb selliste asjade aoks kasutada impulsstrafosid. Tavaliselt keritakse need pingemuunduri jaoks ise (tuleb suht vähe keerde) .
                    Tegelt, ma pole ühtegi trafoga pingemuundurit elusees ehitanud :-[

Comment

Üks jubin jäi kahe silma vahele...

Xenon tube LP1... ksenoon torupirn, aga kas LP1 on siis mingi tüübi number? Taas asi mida ma ei suuda leida.

Comment

LP1 on arvatavasti positsiooni number. Proovi välklambi pirni asemele panna.
                        Trafo on vist ikkagi 50 Hz võrgutrafo.
                        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Vajalik trafo on uste kohal asuvates avariivalgustites(jooksev mehike rohelises). On ka etemaid ja odavamaid skeeme sama asja jaoks.

Comment

Ei suutnud küll leida ühtegi...see siin sai välja sorteeritud kui üks lihtsamaid ja mugavamaid. Kuid kui sul on kohe omast käest võtta, ehk pakud mõne parema välja?

Comment

Working...
                            X