Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

JRC 4558 low pass filter?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

JRC 4558 low pass filter?

Tere,tean et JRC4558 helikvaliteet ei ole just kõige parem aga kuna mul neid paar tükki siis tahaks wooferi jaoks filtri teha.Netist ei leidnud ma selllist skeemi ja ei oska ise teha kah.Ühel võimendil oli sees just selle sama kiviga filter aga trükkplaadi tegin eelmine aasta komponentidest tühjaks.

Vs: JRC 4558 low pass filter?

Näiteks selline skeem.

Comment

Esmalt postitatud raido21 poolt Vaata postitust
      Kas JRC4558-ga tuleks sama tulemus(mõtlen näiteks helikvaliteeti)?

Comment

Olen vahepeal lugenud neist op ampidest,algul oli küll selline tunne et ei tea kuidas need skeemid töötavad aga nüüd saan juba asjast aru.Kuid selle skeemiga mis eelnevalt teemas on mul mõned küsimused.Kas peale R1-te ja R2-te peab sisendid lühistama ja mis see punktiirjoon seal VR1A ja VR1B vahel tähendab?

Comment

"""Kas peale R1-te ja R2-te peab sisendid lühistama?""" See on sellepärast, et saada monosignaal.

"""ja mis see punktiirjoon seal VR1A ja VR1B vahel tähendab?""" See tähendab seda, et tegemist on stereo potekega (kaks potekat mis asuvad ühel võllil)

Aga kui plaadi teed sellele kontrollerile siis pane plaadile IC pesad siis saad erinevaid
          operatsioonvõimendeid katsetada (millel sama sokeldus) ja valida endale meeldivam.

Comment

Pesad on kindlasti hea mõte. JRC4558 pole just suurem asi, natuke mürarikas, aga bassifiltri jaoks pole ilmselt erilist vahet.
            Kuigi jah, ebay'st saad dollari eest neid lausa 6 tükki...
            Võid vabalt panna ka NE5532, hinna ja kvaliteedi suhe neil paigas. Lihtsam saadavus kah.

Comment

Working...
            X