Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Paluks abi või juhendit koridori lüliti paigaldami

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Paluks abi või juhendit koridori lüliti paigaldami

See on see kolme otsaga lüliti mida saab lülitada nii ühest kordirori otsast kui ka teisest ja mille taha on ühendatud üksainus lamp. Ma ei tea kas see on selle foorumi jaoks sobiv teema aga kuskilt mujalt pole ka abi saanud. Äkki on kellelgi kuksil misiki skeem olemas.

Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Mul kodus põhimõtteliselt sama skeemi järgi tehtud, ainult toide on ühendatud hõõglambi ja lüliti vahele :P
      ehh... andrjusa

Comment

Mul kodus põhimõtteliselt sama skeemi järgi tehtud, ainult toide on ühendatud hõõglambi ja lüliti vahele :P
        Sinu vaiant on tegelt parem isegi. Siis saab nulli otse lampi ju viia.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Null lambile.Ühele lüliti keskmisele otsale faas,teise lüliti keskmise otsale lambi teile otsale.Lülitite teised
          otsad ühendad omavahel.Seda nimetatakse veksliks.On ka teine
          veksli skeemi variant juhmete arvu poolest ratsionaalsem.

Comment

See skeem tahab pauku teha, kui üle 100w koormust kasutada.
            Tekitab lülitis ülelöögi (kaarleegi). Tegin omal ringi, sest koridoris on ka niiskust, mis ülelööki soodustab.

Comment

See rohkem lüliti viga mitte skeemi viga. Tootjad hoiavad ju ropult metalli kokku kontaktide arvelt. Hõõglampidel tekib aga sisselülitamisel tugev vooluimpuls

Comment

Seda kindlasti, et lülitid on viletsad, aga maha põlesid nad alati välja lülitades. Hinna järgi peaks norm lülitid olema 96eeku tükk

Comment

Working...
                X