Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
njaa seda jah võimu enda skeeme tean küll
:P srry et ennem ei täpsustanud et just seda jahutuse osa olex vaja seal seda ei existeeri mina vähemalt ei leidnud :-/ Selline küsimus veel et kas on mõttet hakata tegema sund jahutusega või ikka massivne radikas hea ja vaikne.....
njaa seda jah võimu enda skeeme tean küll
:P srry et ennem ei täpsustanud et just seda jahutuse osa olex vaja seal seda ei existeeri mina vähemalt ei leidnud :-/ Selline küsimus veel et kas on mõttet hakata tegema sund jahutusega või ikka passivne radikas hea ja vaikne.....
Maitce asi, mina teeks suure radika. Las lärisevad vendid jäävad arvutitesse. Radikana saab kasutada ka seadme metallkorpust!
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Kui sillas teed siis peab radikas tõesti suur olema. Ühe kivijaoks aga piisab 75x100x20 mm radikast.
Plaadi koostamisel ole ettevaatlik, et radika ja komponentide vahele ka ruumi jääks - tean omast kogemusest, et kui radikas kogemata mõnda komponenti puutub on kivi nahas ;D
"Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)
võimendis on kasutatud kaht tüüpi kaitset-ülepinge ja ülekuumenemis kaitse. ülekuumenemise kaitse üle on kõige parem mõtiskleda hommikukovi ajal (kuulates kohvimasina ülekuumenemiskaitse vaikset klõpsumist). vaata heade mõtete kohta,sealt leiad ventilaatorite juhtimise kohta.
http://www.diyaudio.com/forums/showthread/t-29112.html
Ise kautan jahutiks mingi vene punkt keevituse türistoride radikaid,mõõdud:13cm*13cm*10cm.15"mustad lesed ajavad asja päris keema,muidugi mõne tunniga(proovitud).
Comment