Kas ryobi (http://shop.manninghamconcrete.co.uk...DFBFE09F46B617) akutrellile otse juhtmeid klemmidele ei või panna ?...adapteriks on komplekti kuuluv laadija (on seda palju,vähe või ehk sobib) leidsin ka teema et pc toiteplokk sobib, kui nii siis ehk keegi toob täpsema seletuse kuidas seda teha!
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Akutrellile juhe taha
Collapse
X
-
Vs: Akutrellile juhe taha
Karta on, et kõige paremal juhul rakendub toiteploki kaitse.
Aga miks mitte http://www2.renovaar.ee/index.php?page=show&pg=22 või siis lausa ise elemendid välja vahetada?
Comment
-
Nagu olen kunagi varem öelnud, mikrolaineahju trafo on väga hea doonor selliseks kasutuseks. Originaalsekundaarmähis peitliga välja ning vajalik arv jämedast vasktraadist keerde asemele. Neid läheb niivõrd vähe, et trafoplekke ei pea lahti võtma. Ega ei saa kah, kui kokku keevitatud südamik.
Comment
-
Esmalt postitatud Scott poolt Vaata postitustvajalik arv jämedast vasktraadist keerde asemele. Neid läheb niivõrd vähe,
12 V on siis ca 50 keerdu. min ring 12 ca 15 cm keskmine
seega traati 50*15= ca 7,5 m
Natuke alla hinnatud.
10 A, 2 A/mm2, 5 mm2, ca 2,5-3 mm diam
Akna täituvuse arvutust ei mäleta
On vist nii.
Ma mälu järgi arvutasin.
Comment
-
Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitust10 A, 2 A/mm2, 5 mm2, ca 2,5-3 mm diam
Akna täituvuse arvutust ei mäleta
Comment
-
Esmalt postitatud mikumaku poolt Vaata postitustSellist traati läbi akna pistes ei mähi eriti, igavene häda on, nii jäik on lihtsalt.
Mitu peenemat paralleeli on väga mõnus.
Mõni suurem toroid sobib ka kenasti.
Comment
-
kas niipalju mässamist on ikka mõtekas... odav sabaga trell tuleb märksa kompaksem ja ilmselt ka võimsam
Comment
-
Tavalise trelliga paraku kruvisid ei keera, pole väändemomenti (käristit) võimalik reguleerida, pöörded ka ülemäära suured. Ja võtmega padrunit ei soovita vaenlasele ka mitte.
Selle aku omaga kui sellele trafo külge juurutada, saab aga vähemalt mingis statsionaarses töökohas midagi ära teha. On küll häirivalt ebamugavam kasutada, aga eestlane on juba kord selline koi, pole parata.
Comment
-
Olen olude sunnil keeranud drelliga kruve.
Vene omaga sai ühe metall konteineri külge prusse kruvitud, töö tegi ära aga kui hooga sisse ei saa siis on jama, peab mängides kruvi tagasi keerama.Õnneks ei olnud ristpea kruvid muidu oleks need kohe maha keeranud drelli äkilise pöördega
kodus olen pikemate kruvide jaoks kasutanud makita perfot.Raske ta on aga 150mm kruve on hea lasta.Lühemate kruvidega saab akudrell ka hakkama.
Kui osta odav drell siis peaks vaatama mis padrun on, enda sds jaoks ostsin ka võtmega padruni, neid viisin 4 korda tagasi ja viimase lasin üldse tükkideks, peale seda vahetasin võtme vaba röhmi padruni vastu ja see on siiamaani korras.Mõtlesin küll, et plastikust jupid aga korraliku firma oma ja peab vastu.
Röhm padrunid on ka makita drellidel.
Comment
-
Re: Akutrellile juhe taha
puhume tolmu teemal maha, suht samasse auku küsimus.
üle jäi 4 upsi akut
lead-acid battery 12v 18Ah need suremad polt/kruvi ühendusega.
panin need paralleelselt akutrellile taha, töö sai tehtud.
Aga küsimus see, et kas on mõtet kulutada 80 euri laadija peale ja mis oleks see õige laadija. ise suht tume sellel alal.
akul spetsifikatsioonis on kirjas, et soovitav on 1,7A -5A max laadimisel.Aga peaks ma need lahti ühendama ja eraldi laadima?
Kuidas need akud ültse trelli tarbimisele reageerivad... suurema koormusega tõmmatakse need upsi taga ikka 1 tunniga kuivaks.
Comment
Comment