Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kõrgpääsfilter kondelt diferentsiaalse signaali lugemiseks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõrgpääsfilter kondelt diferentsiaalse signaali lugemiseks

Click image for larger version

Name:	korgpaasf.jpg
Views:	1
Size:	112,9 KB
ID:	876468

Sooviks ülaloleval skeemil C1 pinget lugeda. Kuna LTSpice näitab sõltuvalt sellest, kuidas ma takisteid muudan R5 peal kilovoltidest teravoltideni alalispinget, siis oma peaga jõudsin ma nii kaugele, et vaja oleks võimendile ette filtrit. Eks ma kaevan ise ka netis ja katsetan, aga äkki keegi oskab midagi soovitada. Lõikesagedus võiks olla 100kHz
    viimati muutis kasutaja Hervor; 14 m 2013, 12:46.

Vs: Kõrgpääsfilter kondelt diferentsiaalse signaali lugemiseks

Mis asi see on ?

Oled simulaatori lihtsalt lolliks ajanud.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Voolugeneraator on ilmselt see mis selle jama taga on.

Comment

See tahab olla osa 1MHz peal käivast muudetava sagedusega 180 kraadi nihkes PWM kontrollerist. Poolik on ta selle pärast, et kavandamisega ma kaugemale pole jõudnud.

Nii kaugele jõudsin ma ise kaa, et võtsin voolugeneraatori vaatluse alla ja kui ma Spice'il tööpunkti otsimise ära keelasin hakkas ta ilusamat tulemust näitama, aga probleemiks jäi positiivse ja negatiivse voolu erinevus. Kui ma need enamvähem võrdseks kruttisin andis Spice mulle Singularity errori ja enam ei mänginud minuga.

Kui kellegil on muid ideid ja skeeme, kuidas 1MHz peal kolmnurk generaator realiseerida, siis pakkumised on teretelnud. Pinge amplituudi muutmine ei tohiks B allikaga keeruline olla, kas ka takistust saab nii muuta, seda pole ma veel proovinud

Comment

Kas katsetamiseks sellised variandid ei sobi? http://nauchebe.net/2012/09/prostye-...ugolnoj-formy/
          Siit saaks ka katsetamiseks generaatori osa DA1, VT1, vist DD1 ka http://kazus.ru/shemes/showpage/0/110/1.html

Comment

555 peaks käima kuni 600kHz-ni ehk siis jääb väheks
            teist skeemi pean esialgu liiga keeruliseks, keeleoskus nõrk ja seega ei mõika, kui põhjalikult asi lahti seletatud on, eriti oluline on stabiilseks saamise osa minu jaoks.

Õhtuse proovimise tulemus on selline Click image for larger version

Name:	kolmnurk 2.jpg
Size:	152,1 KB
ID:	867499
            Kolmnurk hakkab juba looma, ehki reatsiooniaega oleks vaja paremaks saada. Kõik ettepanekud selles osas on teretulnud.
            Päevased probleemid olid tõenäoliselt sellest põhjustatud, et vooluallikas tahtis alumise jalaga maa küljes olla
            viimati muutis kasutaja Hervor; 14 m 2013, 21:52.

Comment

Panen siis oma viimase variandi skeemist kah välja.
              Click image for larger version

Name:	Kolmnurk3.jpg
Size:	110,0 KB
ID:	867501
              Kuna kolmnurga genereerimine on ikka kergelt ebasümeetriline siis kiirelt sagedust muutes väriseb väljund ja selle kompenseerimiseks on kolmnurga amplituud suureks aetud. Päris heaks see olukorda ei tee, aga paremaks küll. Kindlal sagedusel toimib kenasti ja esialgu see mind rahuldab. Kunagi võiks teda veel täiendada esimese otsa osas, aga praegu jätan ta nii nagu on.

Comment

Ja nüüd tee sellest "teoreetilisest sigrimigrist" praktiline töötav skeem.

Kuhu konkreetselt seda vaja on ?
                Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kasutust tahab see leida järgneva asja simuleerimisel http://ieeexplore.ieee.org/xpl/artic...%3Dpeter+wolfs Kuna tegemist ei ole väga läbi uuritud teemaga, siis enne reaalset rakendust tahaks arvuti peal asja läbi proovida. Kui asi ilusasti toimib, siis reaalselt paneks juhtimist teostama mikrokontrolleri. Rakendus oleks päikesepaneelide pinge ülestõstmine 400V ligi ja MPPT. Mulle meeldib mõte eraldi kontrollerist paneeli kohta ja kõrge pingega akudest. Kas reaalselt sellest asja ka saab, seda näitab aeg, aga soov on kätt harjutada
                  viimati muutis kasutaja Scott; 16 m 2013, 08:18.

Comment

Ütle mulle IEEE artikli pealkiri, link ei avane.

Martinj@IEEE liige

Comment

Variable Frequency Control of the Zero-Voltage Switching Two-Inductor Boost Converter

Comment

Ja Sa üritad samamoodi teoreetiliselt edasi jätkata. Seal artiklis on ju vaid ideed, valemid, simulatsioonid. Mitte ühtegi praktilist töötavat näidet (miks peakski).
                        Üldjuhul selliseid artikleid kirjutataksegi selle pärast, et on vaja teaduspublikatsiooni. Artikli kirjutad ise, kujundad ise, rahastad ise (leheküljemaks). Pärast vaatamise eest küsitakse ka raha. Sisu huvitab vaid väheseid. Samas, on ka väga häid teadusartikleid olemas,

Kui mahti, loen need 4 lehekülge läbi.

Comment

Working...
                        X