Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

TL072 tone control

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

TL072 tone control

Plaan teha TL072-ga bassi, kesk- ja kõrgsageduse reguleerimise. Leidsin netist sellise skeemi http://schematiccircuit.com/wp-conte...reo-3-Nada.jpg

Kas selline skeem korralik, või on kellelgi midagi muud välja pakkuda?

Vs: TL072 tone control

Kas muidu kivi baasil tone control kõlab hästi? Näiteks LM1036 või TDA1024? Kas LM on parema klaviteediga kui TDA nagu võimude puhul kombeks?

Comment

Tämbriploki ehitust ei kommenteeri, parem kui seda üldse pole, aga kui vaja, siis vaja. Opakate koha pealt soovitaks osta midagi muud, kui tl072. Kui see juba olemas on, siis võid ju kasutada aga..Tegin siin kuulamistesti. CD mängijal jootsin jrc4558d maha ja panin pesa asemele. Peotäis mahajoodetud opakaid oli võtta. NE5532n, lf353n, lf412cn, tl072bcp ja mõned jrc-d. Kõige suurem vahe oli jrc-de ja ülejäänute vahel. Jrc oli sellise vatise heliga, teised nagu puhtamad ja detailsemad. Vahed on üldiselt väiksed, põhjuseid, miks üks või teine minu süsteemis erinevalt kõlas võib olla mitu ja ma ei tihkaks n.ö. headuse järgi neid ritta panna. Meeldis kõige rohkem lf353n, miskipärast tõi Birgit Õigemeele hingetõmbe ajal kuuldava huulenaksatuse kõige paremini välja ühes loos, samas valjude kesksagedusrohkete vokaalikohtade peal tundus, et ne5532n on parem. lf 412cn polnud ka üldse paha. tl072 ei hiilanud samas mitte millegagi, selline mittemidagiütlev. Tootja võib muidugi ka oluline olla, mul tl072 peal suurelt PORTUGAL kirjutatud. JRC-d olid hiinakatest jaapanlasteni, aga ei viitsind neid omavahel võrdlema hakata, testis oli JRC Nec toodang. Osta NE5532, odav, kättesaadav ja ok.
      Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Nojah, sai juba LM1036 muretsetud, aga küll ma ükskord opaka peal ka ära proovin. Tänud ülevaate eest igaljuhul.

Comment

Working...
        X