Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Süsihappekeevituse Modul skeemi otsin

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Modul 170 või 240 elektri skeem kust saab?

Vs: Modul skeemi otsin

Misasjad need on üldse?

Comment

Järjekordne raske juhus. Tark google pakub modul 170 esimeseks vasteks mingit ukse kinnitust.
      Modul 240 vaste on nagu loogilisem Power Module PM 240 - Siemens, kuna soovitakse elektriskeemi, mida selles pdf-is loomulikult ei ole peale mingi ühendusskeemi.

Comment

Keegi hiljuti ühes teemas ütles väga ilusti et õiges küsimuses on juba pool vastust. Ja lisaks täpsustamisele võiks küsimuse esitamise stiil olla natuke lugupidavam, sest usu, siis ollakse meelsamini nõus aitama.

Comment

Modul 170 ja 240 on eestlaste tehtud süsihappekeevitus,kusjuures väga hea selle aja kohta.

Vahetult enne seda,kui tegin oma postituse lugesin eelnevalt ühte kus rõhutati sellist ninnu-nännutamast,et oleksin väga tänulik jne.jne.Loogiline,et olen lugupidav kõigi vastu ja tänatud iga abi eest.See firma kes seda tegi ei olnud võimeline
          mind aitama või ei tohtinud firma saladust avaldada.

Tänan Pläsku.Siemensi omad on ikka väga uhked selle kõrval.Pigem leiab selle kuskilt vanematelt tuttavatelt minu ringkonnas kellelgi sellist aparaati ei ole või pole skeem alles.
          viimati muutis kasutaja Scott; 15 September 2014, 04:24. Põhjus: 3 kokku

Comment

Kas veaks on traadi edasikerimise puudumine või ei reguleeri kiirust?
            Olen ilma skeemita paari sellist remontinud või õigemini paremad militaarsed jupid sisse jootnud ja töötasid pikka aega autoremonditöökojas.
            Ka ise ostin odavalt kasutatud 250A-se ja mittetöötava (margi numbrite küll ei tea, nimi on Modul ja Purtses tehtud)

Comment

Lp.Svago Me räägime ühest ja samast asjast.Neid mudeleid oli minu teada 3 võin ka eksida 170,240 ja 250 A .Minu aparaadil on ümberlülitus pakettlülitis viga ja päris peast seda ei tee. Võib olla trafo järgi otsiks midagi välja aga maru mässamine.Ja sinu tüübil peaks olema kaks paketti ühel on 1.ja 2. aste need on väga erinevad trafod.

Comment

Minu oma on sellist nägu:

Comment

Minul on ka sarnane kus kaheksaastmeline pakett.Kahju,et vahemaa väga pikk ma nimelt Otepää külje alt.

Comment

See, et firma kus tehtud, pole nõus aitama, on kuidagi imelik. Kas suhtlesid nendega vahetult (suuliselt) või elektrooniliselt. Või sattusid vale inimese otsa ? Äkki tasuks uuesti proovida, nende tehtut kiita ja siis öelda, et "aga mul on pisike mure ka....." ja nii edasi

Comment

Vs: Süsihappekeevituse Modul skeemi otsin

Otsisin ka Moduli skeemi. Lapsepõlvesõber Rakverest tundis isegi ühte selle firma töötajat. Vastus oli, et neil polegi skeemi, ainult mingi montaažijoonis. Ja plaate valmistatakse kusagil mujal? Mul oli vaja just elektroonikaplaadi skeemi.

Olen tööasjus küsinud skeemi ka lääne firmadelt. Enamus konkurentsi kartuses ei saadagi. Olen siis ise skeemi maha võtnud (päris töömahukas) ja vaesekestele saatnud

Comment

Lp.Arvi Suhtlesin selle firma nimelt Remiz Weld esindajaga telefonitsi siis nende vastus oli võrdlemisi jäik,et nemad enam ei tooda neid ja pole ka varuosi.Mis mul muud üle jäi kui soovisin head päeva jätku.Küsisin tookord ka skeemi kuid ta ütles,et nad ei tegele enam nende mudelitega.Keegi Kohtla-Järvelt pidi veel tegelema aga ta täpselt ei teadnud kes. Iseenesest teema kui selline on ikkagi päevakorras.Muidugi ma proovin veel ka teie nõksu.

Lp. Svago Muidugi huvitav oleks teada,kas nad üldse uutele aparaatidele neid nn.montaažijooniseid kaasa panidki võib-olla otsin tuult väljal.
                        viimati muutis kasutaja Scott; 15 September 2014, 23:41. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

See oli päris ammu, umbes 15 aastat tagasi. Siis veel müüdi uuemaid (õhemad, kõrgemad, punast värvi) variante Tallinna autoturul. Kaasas neil küll skeemi polnud (vestlesin müüjaga), jooniste järgi ilmselt monteeriti tehases kokku. Ja plaatide sisust polnud neil ilmselt midagi vaja teada või ei oli ikkagi saladus (kipun nii arvama).
                          Meenus, et müüja rääkis Euronõuetest, mis ei lubavat CO2 ja elektroodkeevitust ühes. Ei uurinud, kas olidki uued ainult CO2 omad?
                          viimati muutis kasutaja Svago; 15 September 2014, 22:29.

Comment

Tegelikult juhtus selle aparaadiga alljärgnev lugu.Trafoga juhtus midagi ja eelmine peremees käskis ühel töömehel trafo maha võtta,et saaks ümbermähkimisele viia.Keegi ei tulnud selle peale,et otsad ära märgistada ja hiljem pani keegi selle kokku aga üks trafo post jäi ülekuumenema.Seda on mitu korda mähitud ja lõpuks jõudis ta minu kätte. Edasist te juba teate.

Comment

Mähiseid saaks määrata millioommeetriga mõõtes. Teine võimalus oleks näiteks 6,3V pingega (trafo vanalt lampraadiolt) pingestada keevituse trafot sec poolt ja mõõtes primaare voltmeetriga.

Tuleb välja, et valmistajaks on vist vanaonu kuuri all

Neid Purtse Moduleid tegi minu vanaonu. Endalgi kõvasti juppe ja üks keevitus kah. Keevitab nii, et mühiseb. Modulitele tavaliselt värviti kohe MODUL kiri kah külepeale. See sujuvalt keeratav nupp peaks traadi kiiruse reguleerimiseks olema“

„ Minu kogemustel on sedatüüpi keevituste nõrk lüli hoopis see auto klaasipuhasti mootorist tehtud traadiajam, eriti selle juhtimisautomaatika kipub aegajalt õhtule minema ja vajab renoveerimist, vb sellel tüübil seda viga pole ka. nõus ja ka kogemus olemas - kuigi 12V trafost + reostaadist + mootorist koosnevat süsteemi (millega mu kogemus) ei nimetaks päris automaatikaks

See on tõsi, parandasin 2-e sellist. Ainult kiiruse reguleerimiseks oli 3 transistoriga skeem ja toide ei olnud 12V.
                              Keevitab hästi nii 0,7 autoplekki kui ka 6mm terast. Kuna kasutan harva, siis läksin üle 1,2mm
                              täidistraadile.
                              Autopleki punktkeevitamiseks lisasin keevitusele 555-ga reguleeritava aegrelee .

Comment

Working...
                              X