Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Süsihappekeevituse Modul skeemi otsin

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Süsihappekeevituse Modul skeemi otsin

Aastal 2004või 2005 sattus mu kätte Remiz Weldi ja mingi Leningradi firmaga koostöös tehtud süsihappe ja inverterkeevitus,mingi FEB 170 või 190 täpselt ei mäleta aga kaks asja oli koos. Tallinna Melkersoni parandajad seda käima ei saanud ja Remiz Weld ka tookord vingerdas skeemidega,et need on Venemaal jne. Tolle aja kohta oli see aparaat tõsine sõna. Ma arvan,et see oli umbes 92 kuni 94 aasta mudel.

Comment

Esmalt postitatud Svago poolt Vaata postitust
      Ainult kiiruse reguleerimiseks oli 3 transistoriga skeem ja toide ei olnud 12V.
      Pinge oli kuhugi 27 voldi kanti vist või oli see mootori nimipinge. Üks selline utiil seisab mul kolihunnikus eelmisest sajandist, pidevalt põles transistor läbi. Aga see peaks olema vene toode.

Comment

Lp.Svago. Sul jutt jumala õige muidugi otsib need otsad ülesse aga alati lähed kergemat otsima pealakauba need Purtse omadel töötavad erinevatel astetel erinevad postid see teeb asja keerulisemaks see korrapäratus.Eks ta muidugi õige on,et see nii tehtud kaitseb ülekuumenemise eest. Mis traadi jooksu puutub seal peab autom. olema muidu ei ajata traadi jooksu kui oled käpa lüliti lahti lasknud ega rohkemaks teda vaja pole.

Comment

Tänasega selgus,et antud keevitus ei ole Remiz Weld-i töö vaid Purtse toodang .Remiz Weld-i toodangud on korpuse numbriga.Noh eks ma kaeva edasi ja tänud kõigile kaasatundjatele.Eks see olegi nii,et kui oled 50+ siis mõtled,et ah panen selle vana lindika jälle käima kas või enese kontrolliks minu ealised teavad mis see on noorematel on see veel ees.

Comment

Working...
          X