Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Yamaha MT 03 2008 spidomeeter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Yamaha MT 03 2008 spidomeeter

Pöördun oma murega Teie foorumisse ehk leidub keegi geenius, kes oskab midagi tarka mulle kirjutada Sõidu ajal hakkas vilkuma nii ,et vahel näitas kiirust ja kõike mis tegin. Järgmisel sõidul ei näidanud enam midagi. Viisin remonti Tartusse Motohoovi,aga seal öeldi ,et ei oska midagi teha.Öeldi ...telli uus 600 € Kõik toimib ,aga midagi ei näe. Jäi enne seda jama vihma kätte õues. Tavaliselt on katte all olnud vihmaga. Äkki sai vett ja sellest kärssas miski läbi ? Aku nüüd ka peale seda tühi. Laadisin ja sai sõita ,aga nädalaga ,kui tsikkel seisis käima jälle ei läinud. Kas võib olla midagi seal kellas ,et akut ka sööb? Kuhu ma oma teema üldse postitama peaksin ,kas autofoorumisse ?
    viimati muutis kasutaja sirruano; 16 m 2014, 23:37.

Vs: Yamaha MT 03 2008 spidomeeter

Alustuseks sisu ära pesta kuskil telefoniparanduses.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Selline?
      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Selline jah

Comment

Tsiklite kellad-näidikud on üldjuhul ju veelikndlad- vähemalt peaksid olema. Järsku on kuskil mujal see probleem, mõni pistik ära oksüdeerunud seesama mis sinna kelladesse läheb? Mida seal motohoovis üldse tehti, olen ennegi kuulnud et selliste peenemate elektriprobleemidega sealt abi ei saa, keegi kurtis kuskil.

E: Kas "High beam" ja "turn light" samuti ei tööta?
          viimati muutis kasutaja prelude; 18 m 2014, 13:27.

Comment

Nii Motohoovis öeldigi ,et kelladeni vool läheb ja kõik muu on korras peale kella. Kella nemad lahti ei võta ja midagi teha ei oska. Mitte midagi kellades ei tööta ka tahomeeter. Pime on lihtsalt kõik.
            viimati muutis kasutaja sirruano; 18 m 2014, 19:38.

Comment

Aga sa võid ju üritada selle kella ise laiali lammutada?

Comment

Korra juba võetud lahti,aga mis sellest kasu on ,kui midagi teha ei oska lahti võetud kellaga. Panime sama targalt kokku tagasi . Kas keegi tark inimene seda skeemi seal kellas kontrollida/parandada ei oska Tartus või Tartumaal?
                viimati muutis kasutaja sirruano; 18 m 2014, 20:43.

Comment

Working...
                X