Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
>Ma ei leia mitte kuskilt skeemi mixeripuldi jaox tahax selle valmis ehitada mingi kasv6i 3-4 kanaliga!Aidake palun ja vastake, eriti tahax skeemi v6i mingeid linke. PLZ. THX.
Mul oleks ka pulti vaja.Aga ma kahtlen kas nii lihtsalt passivmiksriga saab.Ma nimelt tahan kidra ja pleieri yhte v]imu toppida,aga kui kidra helipeasse mingi n]rguke signaal tuleb,ei tee enam kidra h22lt.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Kõige odavamad ja korralikud mixrid (ikke egvaga jne) on juba alla 1000EEK jõudnud. Behringeri omad, vaata www.ewsound.ee , ei tea, kas on enam mõtet hakata asja ise tegema... Enda aeg ja vaev on kallim...
(Kuigi ise olen paar aastat tagasi ühe korraliku aktiivse teinud, rohkem küll ei teeks...)
Mina soovitan ka soojalt osta pult. Ostes vaata kindlasti et ei sahiseks kui masteri peale keerad! Ma ise olen Behringeri MX2004-ga tööd teind, selle kohta küll ühtegi paha sõna ei ütle, aga odavamate kohta ei oska öelda.
Trammijuhile: Vaatan, et elad Vaidas. Kui sa teed seda pulti, et koolis ja mujal üritusi läbi viia, siis naised saunas rääkisid, et on pisike lootus, et Vaida kool omale korraliku puldi hangib. Ei midagi kindlat, lihtsalt oli juttu sellest mõni aeg tagasi. Uuri enne kui vaeva nägema hakkad! Ma ei tea kes seal praegu pidusid teeb, vbl oli jutt valele inimesele, aga vahet pole
Vaida koolis mina teengi praegu seda värki??? keda sa siis vaidast tead?? ja muide Vaida koolis direkrorile hakkad rääkima et olex vaja pulti ja eriti veel kõlle siis ta leaiab ikka vabanduse aga kurat arvuteid ostab pidevalt juurde.... Ma ei tea ega mul eriti hetkel raha pole aga eks ma vaata seda puldi asja.. pealegi eks ma ju ürita peale Vaida kooli ka veel mingeid pidusid korraldada (9 klass ehk viimane klass) siis yritan edasi tehnuikumi(polukasse)
Need esimesed on küll suht primitiivsed aga siiski kvaliteedilt üle isetehtud puldist ja võimalusi ka natuke rohkem... Pidude tegemiseks on natuke mugavam crossfaderiga pult, ntx kasvõi VMX100. Sellel on 2 stereo- ja 1 mic sisend ja BPM-lugejad. Kui vaatad rohkem kontserttehnika poole, on oluline suurem kanalite arv... Siis oleks vaja juba midagi palju laiemat. Kuid neid pultisid saab ka kasutada tagasihoidliku tasemega pidude tegemiseks. Muidugi ebamugav on, ühe nupu asemel peab 2 vastassuundades liigutama...
Comment