Tere
Kevad toob rida tormilisi mõtteid, sarjast Jaan Tatikas mürgeldab. Siin netist leitud kodukootud automaatne kanakuudi ukse sulgur.
Klassikaline - soperdis säästuidee on siis selles, et vahel on 24H taimer, uks on ülevalt alla libisev luuk (näide) Mingi ajam kerib kas teatud aeg nööri kord ühtpidi ja kord teistpidi ning mingi elektroonika, mis annab signaali kord üht ja kord teistpidi. Silma jäi ka taolisi lahendusi (näide) Kellele elekter-tehnoloogia areng vastukarva on, siis näed veeämber lahendus ka olemas (näide).
Asja idee siis, kodus ju alati ei ole ning paneb peale x aega kanadel ukse kinni. SMS moodulid jms. pole ka enam raketiteadus ning hirmkallid, sisuliselt saad kuni mobiiliga juhtimise teha. Minul on vajadus sellise asja järgi, et enne pimedat paneb ukse kinni ja korras, hommikul sama. Mul pole kordagi ükski loom, kurjam vms. enne videvikku luusma tulnud, mul on krundil (kaugemal ka koerad). Aga tihtilugu olen öösel koju jõudnud ja siis kohe rutanud kanadel ust kinni panema, seega vajadus olemas.
Kas keegi oleks nõus sellist asja juhendama - avitama? Milline lahendus oleks parim?
1) Ülalt alla liuguks, mis ripub nööri - trossi otsas, vahel on mingi kerija (lülitiga) ning skeem, sinna siis taha automaatika (kas taimer 24H või siis hämaraanduriga).
3) Tiibvärava (jalgvärava oma) mingi hüdr.hoob panna avama ja sulgema, sinna siis taha automaatika (kas taimer 24H või siis hämaraanduriga).
3) Kõikvõimalikud Jaan Tatika lahendused, Ideid netist: http://goo.gl/vP5M5w
Kuidas sina teeks?
Tänud abi eest ...
imees
Skeem 1 - pärineb siit
Skeem2 - pärineb siit
Skeem3 - pärineb siit
Skeem4 - pärineb siit
Skeem5 - pärineb siit
Skeem6 - pärineb siit
Comment