Plaan ehitada selline automaatlüliti, mis lülitab voolutarbija sisse ja välja käteplaksu või mõne muu järsu heli peale. Et kas keegi teab, kuidas otsida sellist skeemi netist? Et mis märksõna alt? Üldiselt googliga tavaliselt kõige parem otsida minu kogemuste järgi, aga ikkagi, kui otsida kindlat asja, siis võtab tükk aega. Et kas kuskil pole sellist eraldi skeemide kohta otsingumootorit?
Mul siin praegu on üks selline skeem ees 1972 aasta raamatust võetud, 5 transiga, aga neid saaks nüüd kindlasti asendada ju trigeritega. Relee leiaks küll. MIkreid kodus paar tükki on ja ehk kõlbavad kah. Üks vana telefonitorust võetud. VÕibolla kõlbab. Et milline on süsimikrite tundlikkus? VÕibolla oleks siiski parem osta selline pisike mikker.
Et jah igasugused skeemid oleks teretulnud.
Mul siin praegu on üks selline skeem ees 1972 aasta raamatust võetud, 5 transiga, aga neid saaks nüüd kindlasti asendada ju trigeritega. Relee leiaks küll. MIkreid kodus paar tükki on ja ehk kõlbavad kah. Üks vana telefonitorust võetud. VÕibolla kõlbab. Et milline on süsimikrite tundlikkus? VÕibolla oleks siiski parem osta selline pisike mikker.
Et jah igasugused skeemid oleks teretulnud.
Comment