Tere. Sain omale nimetatud aparaadi. Ots seina- vaikus! Kiskusin laiali- keegi on sees kaevamas käinud.Kaks dioodi toitealaldist lahtiühendatud ja lõpukivi läinud. Kaevasin netist, et mis kivi seal oli, aga mitte ei leidnud! Ehk keegi targem oskab öelda mis seal käib. Kena retro plaadimasinaga agregaat, muidu täitsa viisakas, kahju emexisse saata. Kui keegi oskab aidata, siis suured tänud ette!
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Tec muusikakeskus tr5
Collapse
X
-
Vs: Tec muusikakeskus tr5
Ise küsin, ise vastan! Selle masinaga on vist hambad. Täna edasi asja uurides selgus, et ka toitetrahvo on kutu. Ühendasin kõik otsad skeemist lahti, aga 230v trahvole peale lastes läks see 20 sekundiga soojaks ja vaikselt urises mu peale. Toide on tagakaanel märgitud 220v~ 50Hz, niiet sellega ma ka puusse ei pannud.viimati muutis kasutaja pikktiit; 17 m 2016, 20:37.
-
Kui saaks kuskilt teada, mis sellest trahvost välja peab tulema, ehitaks uue ise! Igatahes toidab ta eraldi võimu, raadiot, makki ja grammofoni. Maki mootorilt ja grammarilt leidsin kirjad 12v- see on siis selge. Ju siis raadio ka. Aga võim? Elekrolüüdid on 25v. AC peaks siis ca 16v olema. Krt skeemi on vaja! Tiidu63- kas Teil miskit pole?
Comment
-
Tec TR5 ongi selle nimi ? Selle peale guugle otsing ei anna nagu midagi pädevat.
Esmalt postitatud pikktiit poolt Vaata postitustÜhendasin kõik otsad skeemist lahti, aga 230v trahvole peale lastes läks see 20 sekundiga soojaks ja vaikselt urises mu peale. Toide on tagakaanel märgitud 220/50, niiet sellega ma ka puusse ei pannud.viimati muutis kasutaja Starfish; 17 m 2016, 19:09.
Comment
-
Kas siit ei saa skeemi? http://www.circuit-encyclopedia.com/...70-0.html#ecmsKui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitustKas siit ei saa skeemi? http://www.circuit-encyclopedia.com/...70-0.html#ecms
Comment
-
Natuke nuputasin, allalaadimine ju väikses kirjas kergelt varjatud, aga minul tulemus oli
Not Found
The requested URL /d/file/T/Tec/2014-05-03/8664940B18784B9C.rar was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Comment
Comment