Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tec muusikakeskus tr5

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tec muusikakeskus tr5

Tere. Sain omale nimetatud aparaadi. Ots seina- vaikus! Kiskusin laiali- keegi on sees kaevamas käinud.Kaks dioodi toitealaldist lahtiühendatud ja lõpukivi läinud. Kaevasin netist, et mis kivi seal oli, aga mitte ei leidnud! Ehk keegi targem oskab öelda mis seal käib. Kena retro plaadimasinaga agregaat, muidu täitsa viisakas, kahju emexisse saata. Kui keegi oskab aidata, siis suured tänud ette!

Vs: Tec muusikakeskus tr5

Ise küsin, ise vastan! Selle masinaga on vist hambad. Täna edasi asja uurides selgus, et ka toitetrahvo on kutu. Ühendasin kõik otsad skeemist lahti, aga 230v trahvole peale lastes läks see 20 sekundiga soojaks ja vaikselt urises mu peale. Toide on tagakaanel märgitud 220v~ 50Hz, niiet sellega ma ka puusse ei pannud.
    viimati muutis kasutaja pikktiit; 17 m 2016, 20:37.

Comment

Kui saaks kuskilt teada, mis sellest trahvost välja peab tulema, ehitaks uue ise! Igatahes toidab ta eraldi võimu, raadiot, makki ja grammofoni. Maki mootorilt ja grammarilt leidsin kirjad 12v- see on siis selge. Ju siis raadio ka. Aga võim? Elekrolüüdid on 25v. AC peaks siis ca 16v olema. Krt skeemi on vaja! Tiidu63- kas Teil miskit pole?

Comment

Tec TR5 ongi selle nimi ? Selle peale guugle otsing ei anna nagu midagi pädevat.

Esmalt postitatud pikktiit poolt Vaata postitust
        Ühendasin kõik otsad skeemist lahti, aga 230v trahvole peale lastes läks see 20 sekundiga soojaks ja vaikselt urises mu peale. Toide on tagakaanel märgitud 220/50, niiet sellega ma ka puusse ei pannud.
        Seal on siis lülituse võimalus ? 230/110, kontrollida võiks ikkagi kas kas trafo selle 230V õigetele mähistele, õiget pidi saab.
        viimati muutis kasutaja Starfish; 17 m 2016, 19:09.
        http://hparchive.com/
        https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Tec music-center tr5. Nii on ta nimi, muid numbreid ega kirju peale seerianumbri polegi. Trahvol võrgupinge valikuid ei ole- 220v ja kõik.

Comment

Kas siit ei saa skeemi? http://www.circuit-encyclopedia.com/...70-0.html#ecms
            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
            Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
              Seda lehte olen ma uurinud küll, aga mina sealt skeemi lahti ei saanud ei telefoniga ega tahvliga (android). Kas olen mina loll või on seal mingi muu nõks?!

Comment

Natuke nuputasin, allalaadimine ju väikses kirjas kergelt varjatud, aga minul tulemus oli
                Not Found

The requested URL /d/file/T/Tec/2014-05-03/8664940B18784B9C.rar was not found on this server.
                Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Comment

Kuna mul endal seda skeemi vaja ei lähe, siis reaalset saadavust ma ei hakanud testima. Kehv lugu kui ei leia toimivat võimalust.
                  Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                  Konfutsius

Comment

Working...
                  X