Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Mark peaks olema Rigonda 102... Et vana sisu välja ja nuputama. No eks tuleb siis see maalt ära tarida... Korpus tahab nokitsemist kah. Voolu ta
muidu sisse ei võta, kaitse on terve, sees on mingid kõrbemisjäljed plaadi peal. Niiet rohkem igaksjuhuks ei näpi.
Rigonda nagu miskit nii erilist pole et kahju peaks olema sisemuses sudida. Mulle näiteks sattus Rassvet ette ja selle üritan küll algupäraseks jätta. Aga kell on katki ja sellise kella parandajaid ei kipu väga leiduma....
See Muromets, mis mul nädal tagasi ümber sai tehtud, oli täpselt sama mis Rassvet aga ilma kellata. Selle ULL'i ümbertegemine pole kuigi keeruline. Küll aga on ta antenni suhtes väga tundlik.
Tänud! Jätan meelde kui tegemiseks läheb. No mul pole ka tavaline väike sang. Vana keskus on kus kassettide osa on tuksis. Ei viitsi seda küll korda teha.
Isegi CD-d andsin ära. Netist saab ju praegu miljoneid ja miljoneid lugusid.
Heika! Mul win ei ava sed programmi üldse.... Tuli selline kastike et ei ava ja muu jutt sinna juurde.
Igasugu piltide vaatamiseks on hea programm: http://www.irfanview.com/ DJVU nägemiseks tuleb lisada ka vastav plugin.
Ma ei tea, kui suur on maagilise silma aken, aga võibolla õnnestub sealt välja vaatama panna ka digitaalne näit. Ajastutruu sisuna jääb alles skaala nöör
Ntks 10 a vana JVC autoraadio kasutab sellist tuunerit nimega "Mitsumi FAE 347". Paneks lingid vene saitidelt aga nondel hakkab
viirustõrje kahjuks jaurama.
Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Paneks lingid vene saitidelt aga nondel hakkab viirustõrje kahjuks jaurama.
Ma sain ka vene portaalidest 2 korda sellise viiruse, millest mitmed tõrjevahendid ei saanud jagu. Eelnevaid hoiatusi muidugi sain.
Üks blokeeris kogu arvuti nii ära, et lahtisaamise parooliks oli vaja tundmatuid hieroglüüfe
Vene viiruste vastu aitas nende oma Kaspersky.
Nädalapäevad tagasi oli uudis, et Kasperskyst nüüd saadaval ka tasuta versioon.
Kui kellelgi mõni link, kus midagi näkku kargab, saatku mulle link privasse. Vaataks sportlikust huvist, kas sealt teistsugustele süsteemidele ka midagi näkku kargab.
Comment