Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Kirjaviis ja -pilt on üsna nõrga tasemega.
Endiselt.
Ja sellest tulenevalt ei annagi keegi sulle mõistlikku vastust.
Ole sa elektroonik või mitte, kirjutada võiks ikka osata.
no kui midagi tarka öelda ei ole võiks mulgu kinni hoida. ... minu arust oli hea küsimus. mina ei ole elektroonik. mina ei oska küsida täpseid asju. ühtteist ma tean aga mitte piisavalt.
Sel juhul võiks sõnastada oma küsimus neutraalsemalt ja küsivas vormis. Kuidas neid protsessoreid vahetatakse, ikka "fööniga", mitte ei õhata ega peeretata peale. Kui prose terve, aga tinal kontakt kadunud, on sama jupi uuestijootmine samuti üks alternatiiv.
Paistab ,et siinsed elektroonikud ei ole vist ka elektroonikud. vaid pigem naljalõustad omaarust. Tegemist on konkreetse tööpakkumisega. sellele kes sellest jagu saab. aga kui te sellest aru ei taha saada siis edu.
Miks elektroonikud peavad kogu aeg surmtõsised olema? Oleme vist ka inimesed nagu teistegi ametite esindajad...
võib teema lõpetada. leian selle inimese siis mujalt kes mu ps3 korda teeb.
edit1: kus teema kustutamise nupp on. ma ei leia millegipärast.
Edu!
Teema kustutamise nuppu siin foorumis ei ole. Kõik kartulid ja pärlid, mis sigadele ette visatakse, jäävad alles. Just sellepärast. Sellega peavad siin kõik arvestama.
Comment