Oleks vaja FM peale ümber teha.Kas saaks keegi mind skeemiga aidata?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Mикрон 10ру-201с
Collapse
X
-
Vs: Mикрон 10ру-201с
Esmalt postitatud pirnissimus poolt Vaata postitustOleks vaja FM peale ümber teha.Kas saaks keegi mind skeemiga aidata?
Comment
-
Paar foorumit oli, sinna peab siis kasutaja tegema, aga kas midagi paremat saab, ei tea. Kunagi varem ja ka nüüd otsisin päris palju, parema 101c skeemi leidsin, aga seal pole kõrgsagedusosa. Omal seisab samasugune, üks kanal oli päris vaikne, sai korda tehtud, pidin ka ringi häälestama, aga seisma ta jäi. Poolisüdamikud oli juba keegi varemalt puruks keeranud.
Comment
-
Mul ka kunagi käis läbi selline aparaat, ma teda FM-i peale ei häälestanud aga oluliselt paremini sain mängima kui vahetasin välja signaali teele jäävad lüüdid Elna Silmicu vastu ja toitelüüdid. D3 opakad asemele panin LM4562, D2-st lasin üldse signaali mööda, päris viimase D4, mis lõpu transse tüürib jätsin paikka. Mulle hakkas lausa meeldima. Kuskilt vene foorumist sain 16 MB pdf-i, korraliku resolutsiooniga.
Comment
-
viimati muutis kasutaja freeze; 04 m 2018, 22:14."Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)
Comment
-
Kas oskad öelda,mis vahe on 10ru-101s vs 10ru-201s -või ainult lõpptransistorites-mul on sees kt854 ja kt855 ?
Kasutaja rainadov lubas mulle ull bloki ümberhäälestuseks teavet-kui selle kätte saan siis asun tegutsema ja kindlasti teen teatavaks ka tulemused !Suur tänu foorumlastele,kes skeemide otsimisel mind aitasid !
Comment
Comment