Kas kellelgi on selle puldi skeemi või teab keegi linki, kus see võiks olla. Või on kellelgi äkki selle puldi toiteplokk olemas, siis ostaks selle mõistliku raha eest ära. (veel parem ,kui kellelgi oleks see pult tervena olemas.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Pult Miksernõi e. PM 03
Collapse
X
-
See on küll normaalne. Ma arvan, et PM 04 on peaks lähedasem sellele olema, kuigi PM 03 on 20- kanaliga 16+4 kanalit (ma veel ei teagi, miks need seal eraldi on). Kas sa viitsiks vaadata millised toitepinged sellel puldil on ja kui palju neid on. Äkki on seal toiteploki skeem ka eraldi, aga puldi skeemi peal peaks ka need olema. Ma arvan, et selle seeria pultidel on kõigil samad toiteplokid. Võib-olla oleks ka äkki mingi võimalus seda skeemi näha, kui sa pakuksid välja mingi variandi?
Comment
-
Niisiis PM-04, õigemini PM-04-1 toitebloki skeem. Püüan mõningad detailid üles loetleda, kas on midagi sarnast. Trafo sekundaarmähis on keskväljavõttega, selle järgi tuleb sildalaldi dioodidega KD226A. +15V poolses osas on transistorid: KT3107I, KT3102BM, KT863A ja -15V poolses osas on viimase asemel KT852A. Stabilitronideks on KC175A, mõlemal pool üks. Veel on kummalgi pool kaks dioodi KD521A. Nii et terve puldi toiteks on +15V ja -15V. Trafol on veel teine sekundaarmähis, ilmselt umbes 12V, mille koormuseks on kaks 6,3V pirni järjestikku. Ju need valgustavad väljudnivoo indikaatoreid. Kas toiteblokk on Sul rikkis või pole teda üldse olemas? Millegipärast on niisugune tunne, see PM-04 oma ei sobi.
Comment
-
Seda toiteplokki mu polegi, aga on võimalik, et 12v on ikkagi õige pinge. Ma pean selle puldi korra lahti võtma ja vaatama mitu juhet toiteploki pistiku tagant skeemide peale jookseb. PM 03-l on väline toiteplokk, kas PM 02 ja PM 04-l ka?
Võimalik, et trükiplaadi peal on isegi pinged olemas.
Comment
-
Originally posted by ats@May 23 2004, 21:29
See on küll normaalne. Ma arvan, et PM 04 on peaks lähedasem sellele olema, kuigi PM 03 on 20- kanaliga 16+4 kanalit (ma veel ei teagi, miks need seal eraldi on). Kas sa viitsiks vaadata millised toitepinged sellel puldil on ja kui palju neid on. Äkki on seal toiteploki skeem ka eraldi, aga puldi skeemi peal peaks ka need olema. Ma arvan, et selle seeria pultidel on kõigil samad toiteplokid. Võib-olla oleks ka äkki mingi võimalus seda skeemi näha, kui sa pakuksid välja mingi variandi?
Vallo@parseldas hiljuti ühe sellise puldi maha
Comment
-
Originally posted by ats@Jun 15 2004, 20:23
Küsimus valloj'le
Kui tohib küsida, siis Kelle sa selle puldi müüsid ja kus see praegu asub?
Kui kallilt sa selle puldi maha müüsid?
Comment
Comment