Vaja sellise pingeregulaatori skeemilahendust mille sisend on 1-12v ja väljund oleks siis vastavalt 12-1v, ehk siis lahtiseletatult peaks skeem toimima nii et kui sisendis on 1v siis väljundis on 12v ja kui nüüd sisendis pinget tõsta siis vastavalt sellele muutub ka väljundpinge, ehk siis 2v sisendipuhul oleks väljundis 11v, 6v puhul 7v jne kuniks 12v sisendipuhul väljundis 1v ...ideid, tänud ette...
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Pingeregulaatori skeemi
Collapse
X
-
Vs: pingeregulaatori skeemi vaja...
Esmalt postitatud elukaz poolt Vaata postitustEsimene mõte on 13V kuubik
Infoks oleks vaja teada ka tarbija voolutarvet, sisendi võimalikku takistust.
Opvõim teeb vist töö ära, kuid vajab toidet. opaka + sisendi peal peab olema 6,5v. R1 ja Rf takid võrdsed.
Comment
-
See info on puudu kas seesama 1V->12V on ainuke toide.
Kui nii siis on äki DC/DC muundurit mis 1V sisendpingega suudaks vähemalt 13V välja anda?
Edasi dif.võim ja suurema väljundvoolu jaoks saaks dif.võimu väljundisse panna LDO regulaatori (sellise millel sisemine referents puudub).
Comment
-
Esmalt postitatud urmas78 poolt Vaata postitustEi sobi. 6,5v sisse peab andma 6,5v välja. see ei taga sellist võimalust kuidagi.
viimati muutis kasutaja elukaz; 16 m 2018, 23:28.Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Comment
-
Vs: Pingeregulaatori skeemi
Esmalt postitatud Firefox poolt Vaata postitust.. arduino ..ja Mosfet.
kui seda ei ole vaja on kindlasti kõige täpsem 2.-s postituses toodud variant
halb asi foorumites on see et küsija kunagi ei viitsi esitada piisavalt algandmeid et talle konkreetselt sobiv variant välja pakkuda ... ja üldjuhul kui neid küsida kaob ta lihtsalt kuhugi ära (on vahe kas väljunpinge läheb järgmisesse võimendusastmesse või peab ta vähima võimalikku viitega tõukama võimsa mootori mähist . . .)
-- täpselt nagu minu peres asi käib "kui ma oleks teadnud et see nii kaua aega võtab ma ei oleks sind appi palunudki" -- inimestele lihtsalt ei meeldi tööd teha või siis seda korralikult teha või siis üldse MIDAGI teha
Comment
Comment