Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

raadio teel juhtimis süsteem oleks vaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

raadio teel juhtimis süsteem oleks vaja

Tere mul selline mure ,et oleks vaja raadio teel juhtimis süsteemi skeemi nii saatjat kui vastu võtjat.Probleem väike aga mure suur juba kaua kaua

Mida sa juhtida tahad? Kas tahad lihtsalt lülitada midagi sisse-välja või proportsionaalselt juhtida (nt.mudelid)?

Comment

on välja pakkuda 16 korraldust täitev süsteem saatja ja vastuvõtja mis on lubatud sag. alas, vene toode levi kaugusega, mida olen katsetanud otse nähtavuse korras100m. on häirekindel. töötab impulss tehnoloogial. toiteallikas 9V patarei.

Comment

16kanalit? kas saatjas võib olla ka analoog signaal?
        ja kas seda skeemi saaks ka näha (kui vene mikroskeemid, transid siis peaks selle ehitamine ka odav olema h34r: )
        ja sagedust valid kavrtsiga? mingi pool ka käigus?
        http://www.alldatasheet.com/

Comment

suht lihtsat oleks vaja 3 mootorile või heal juhul 2 mootorile ei oma tähtsust analoog või tigi

Comment

Jah see on hea mõte küll vene jubinate peale teha, sest mul neid oma jagu nii öölda pool garaasi on seda jama täis, siis oleks neil otstarve ka olemas!! :unsure:

Comment

analoog või tigi
              Äkki ikka digi?
              http://www.rentron.com/

Comment

aga tigiline on ainult toa siseselt aga seal kus ma olen seal ei ole selega mite kui midagi teha siis jääb analoog üle ( sooviks analoog skeemi kelel oleks)

Comment

Originally posted by priitsemu@May 24 2004, 20:34
                  aga tigiline on ainult toa siseselt aga seal kus ma olen seal ei ole selega mite kui midagi teha siis jääb analoog üle ( sooviks analoog skeemi kelel oleks)
                  Sorry, aga ei saanud mitte midagi aru. Kuidas see eesti keeles kõlaks :P
                  http://www.alldatasheet.com/

Comment

"Esti kel longab", aga küll aja jooksul annab parandada...
                    Digitaalne - numbriline, arvuline, diskreetne.
                    Elektroonika töötab suitsu baasil.
                    Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                    Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Saatja: TX-433N, vastuvõtja: RX-433, tootja: Velleman. Saab: Tevalo, Ronex, Oomipood. See on ülekandekanal. Kooder ja dekooder tee nt. mõne PIC-kontrolleri peal: RC-5 kaugjuhtimine.
                      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
                      X