Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

transistor KT 819g

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

transistor KT 819g

et mis oleks võimalik sellega teha ? mul on neid 4 tk , võibolla midagi subwoofrile ? et skeemi kus saaks kõik 4tk ära kasutada ja et see oleks siis mono ?

või siis lihtsalt mingi võm , 2 kanaliga ?

ega nendest erilist võimu ei saagi ju nende võimendustegur suht väike ju kui ma ei exi
    kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Comment

a ja see et need on pärit võimust vega 10y-120c (see vega on 25w@4ohm)

äkki saab teha mingi 2X25w võimu ? mis oleks võimalikult lihtne , aga töötav siiski :P

Comment

Originally posted by aberyt@May 30 2004, 18:36
        ega nendest erilist võimu ei saagi ju nende võimendustegur suht väike ju kui ma ei exi
        Lõputranssidel ei ole muide võimendustegur jah kõige suurem (ja sellel poleks ka mõtet) Tätsam sellest on võimsustaluvus.

Sa võid ju seda transsi kasutada ka teistes skeemides.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

a põmst on nii et vaatan mingi suvaka skeemi välja ja siis aendan sealsed transid kt819´tega ?
          päris vict nii ka ei käi ? :P
          või siis äkki kellelgi on mignit ettekujutust millisesse skeemi võib neid panna ? (võiks anda skeemi)

Comment

Working...
          X