Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

taskuvõimendi või midagi sellist

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

taskuvõimendi või midagi sellist

kas kellelgil on sellist võimendi skeemi, mis töötaks patarei(de) peal ja millega saaks muusikariista, antud juhul basskitarri, võimendada kõrvaklappidesse?

Nu googlet ei oska kasutada?TAo otsingusse minig amplifier for headphones või midagi sellist.
    MSN- taneltreima182@hotmail.com
    telefon katki.

Comment

ma kahtlen, et sellist asja nii lihtne leida on, kui amplifier sisse taod leiad mingi meeletu hunniku saite ja suurem osa neist kui mitte kõik on igasugused võimud, mida vaja pole.

Comment

Siis otsi 'headphone amplifier'.
        Siukseid kive peaksid Tevalost saama.Vaata,et sisendtakistus väga väike poleks(sajad kiloomid näiteks)
        Ühesõnaga Elfa kataloog peaks aitama.
        Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
        Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Originally posted by pl2@Jun 8 2004, 17:17
          ma kahtlen, et sellist asja nii lihtne leida on, kui amplifier sisse taod leiad mingi meeletu hunniku saite ja suurem osa neist kui mitte kõik on igasugused võimud, mida vaja pole.
          Sa kahtled ? Seega sa ei ole kindel ? Sellest järeldan et sa pole proovinudgi. Proovi, ei või iial teada mis saab.

Comment

selleks, et seda järeldada ei pea proovima, piisab loogilisest mõtlemisest. headphone amplifierist oli kasu, aitäh, kes soovitasid.

Comment

Sa näitex võid teha kiviga võimu... TDA2822 see tahab ainult 3V Just sobiv patareide pealt võtmisex. See kivi kah eriti kallis ei ole...

Comment

Oleneb, milleks sa seda kasutada tahad. Ma oleta, et sa seda kontserditel ei kasuta, sest siis kidra signaali jagamisest (kõrvaklapivõimu ja kidravõimu) head asja ei tuleks. Kui sul on vana pleier, siis viiv kidra väljundist juhtmed pleieri "volume" nupu peale. Pane pleier tööle ja torgi otsad läbi. See, mis undab sinna pne üks ots ja mass pane pleieri massi. Mootori võid lahti ühendada. Ongi probleem lahendatud. Kui sulle see variant ei meeldi, siis ma võin anda skeemi, mis töötab 9V peal transistoritega KT315. skeem on küll natuke suur aga see-eest on seal tämbrinupud olemas.

Comment

oleks huvitatud sellest skeemist. saadad meilile?

Comment

Originally posted by rain4@Jun 11 2004, 14:56
                    Sa näitex võid teha kiviga võimu... TDA2822 see tahab ainult 3V Just sobiv patareide pealt võtmisex. See kivi kah eriti kallis ei ole...
                    seda kivi ma proovisin... ei tea... mina teda töööle saand !

Comment

http://www.dcc.ttu.ee/Martin/elektro...klapiv6im.html

täitsa töövõimeline skeem.
                      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

soovitage veel midagi

Comment

Originally posted by agent007@May 8 2005, 14:51
                          soovitage veel midagi
                          LM4917
                          LM4924
                          Head susserdamist !

Comment

TDA7053

Eriti lihtne ühendus!
                            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

http://raymondaudio.nl/projects/project1/project1.html
                              "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Working...
                              X