kas kellelgil on sellist võimendi skeemi, mis töötaks patarei(de) peal ja millega saaks muusikariista, antud juhul basskitarri, võimendada kõrvaklappidesse?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
taskuvõimendi või midagi sellist
Collapse
X
-
Nu googlet ei oska kasutada?TAo otsingusse minig amplifier for headphones või midagi sellist.MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
-
Originally posted by pl2@Jun 8 2004, 17:17
ma kahtlen, et sellist asja nii lihtne leida on, kui amplifier sisse taod leiad mingi meeletu hunniku saite ja suurem osa neist kui mitte kõik on igasugused võimud, mida vaja pole.
Comment
-
Oleneb, milleks sa seda kasutada tahad. Ma oleta, et sa seda kontserditel ei kasuta, sest siis kidra signaali jagamisest (kõrvaklapivõimu ja kidravõimu) head asja ei tuleks. Kui sul on vana pleier, siis viiv kidra väljundist juhtmed pleieri "volume" nupu peale. Pane pleier tööle ja torgi otsad läbi. See, mis undab sinna pne üks ots ja mass pane pleieri massi. Mootori võid lahti ühendada. Ongi probleem lahendatud. Kui sulle see variant ei meeldi, siis ma võin anda skeemi, mis töötab 9V peal transistoritega KT315. skeem on küll natuke suur aga see-eest on seal tämbrinupud olemas.
Comment
Comment