Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Abi vaja skeemiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Abi vaja skeemiga

Joonistasin võimendi skeemi sisse, et teha üks korralik trükkplaadi joonis. Kahjuks minu teadmised ja kogemused( pigem kogemuste puudumine) viisid selleni, et Traxmakeri´sse eksporditakse ainult kaks komponenti.
    Samuti ei ole võimalik teha simulatsiooni. Loobitakse mind igatsugu erroritega üle.
    Seega vajaks abi selle skeemi parandamisega ja et oleks võimalik teha üks korralik ühekihiline trükkplaadi joonis.
    Mõistlikkuse piires olen valmis isegi selle asja tegemise eest mõned .... välja käima.
    Kui keegi arvab, et viitsiks asjaga tegeleda, saadaks talle faili (.CKT) ja võrdluseks originaalskeemi.

No nii huvipärast võiks ju neid "igasuguseid erroreid" siin ka ära näidata. Äkki mõni targem oskab siis rohkem midagi öelda. Harjutamine teeb meistriks! :P

Comment

Äkki on maa ja toitejuhtmed defineerimata? Netlisti ikka ekspordid Circuitmakerist?
      Muide, võimendi skeemi on kasulikum käsitsi trasseerida. Aga skeemi võid saata küll.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Originally posted by felch@Jun 9 2004, 08:03
        Muide, võimendi skeemi on kasulikum käsitsi trasseerida.
        miks käsitsi? mida peaks lõppvõimu plaadi projekteerimisel siis arvestama?

Comment

Igasugused errorid on sellest, et tingmärgid pole seotud simulatsioonimudelite ja footprintidega. RTFM.
          Mina teen kõik plaadid käsitsi, signaalide hulgas on nii palju "erilisi" signaale, et erandite defineerimine routerile võtab rohkem aega.
          Võimendi plaadi tegemisel peab arvestama miljonit asja, RTFM ja Internet !

Comment

Murphy seadusest võiks eeldada, et toitekonded ja muud kriitilised genereerimist takistavad komponendid on võimukivist automaatruutimise puhul kõige kaugemale sätitud.

Comment

Working...
            X