Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Metalliotsia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Metalliotsia

Oleks tarvis ühe metalliotsia skeemi mis võtaks kuni 2-...m sügavusele.Kas keegi teaks kust sellist skeemi leida? ??? ???

Foorumis see teema juba oli, le läbi, ehk on abi!
    http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?boar...;num=1037347259
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Skeem on olemas minu käe ulatuses ,aga skännerit pole.
      Asi on järgi proovitud ja nimeks süvaotsija.Tavalisega nii sügavale ei roni!Olen tegelenud selliste seadmete konstrueerimisega väga kaua!Omahind detailidest 1500Eek.
      Probleem on vaid VLF kvartsiga (26,37khz)-seda ei saa isegi Soomest.Tööpõhimõte on täiesti ajuvaba!Trükiplaat on kahepoolne ja paras kunstiteos nii ,et algajal eriti asja pole.Internetist seda skeemi pole võimalik saada,sest see on tuntud tegija kloon koopia-venemaa lehtedelt leidsin midagi analoogset.Midagi võimatut aga asja juures pole.
      Muidugi tuleb arvestad,mis võtab sügavalt ,ei võta pinnasest väikseid asju.Kahte head ühekorraga ei saa!! :

Comment

Tavalisel metalliotsijal on suure raamiga pool-andur, ja mõõdetakse sageduse muutust. Kaugust üle meetri ei ole saanud. Mis põhimõte siis sellel supermetalliotsijal on, et nii sügavalt võtab?

Comment

Sa ur mas lugeda ei oska? Selges eesti keeles kirjas et selle seadme [glow=green,2,300]tööpõhimõte on täiesti ajuvaba[/glow]!!! ;D ;D ;D
          Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Ajuvaba küll, kuid ikka kuidas???

Comment

Tööpõhimõte erineb sellepoolest ,et kasutatakse kahte eraldi seisvat antenni,ja võtmissügavuse suhe on sõltuvuses antennide vahega ,antennide vahe on meetri kanti.Ühes kettas seda ei saavuta,kui just raami kahe inimese vahel tassida ei kavatse.Ajuvaba sellepärast ,et kasutatakse selliseid ferriitrõngaid ja kvartse mida Tevalost juba küsimise eest võib peksa saada (prooviks küsige kvartsi 26,37KHz!!!--seda ei saa isegi selle kvartsivalmistaja vahelaost Soomes-täpsemini öeldi ,et alla konteineri me teiega juttu ei tee! Tavapäraseid mähiseid ei ole-väljaarvatud ferriitrõngastel.Kujutab midagi TV antennide ja ampertangide vahepealset. Kuskil 15 aastat olen teinud metallikaid ja see oli esimene riist mida ma oma silmaga nägin ,et suudab a.meetri sügavuselt rauda leida! Ise osta ei tahaks,teeb vaeseks,eks ma siis "laenasin" ja no jah teate isegi,härrased kes raadiotehnikat õppinud on mis edasi...öö on pikk!!

Comment

ühes vene ajakirjas "v pomosh radioljubitelju" kas oli 70 või 80-dates oli üks skeem mis tõmbas ka 2m sügavusse,seal oli hunnik transse ja mingi ragament käis veel selga,skeem oli enam vähem lihtne,aga see ragament mis selga käis oli keeruline.ma arvan et suuri sügavusi püüdma ei ole mõttet hakata,piisab täielikult 50 cm-st neid skeeme on piisavalt,siin paar astat tagasi sai ka üks valmis tehtud:töötas enam vähem aga jama oli detektori tööle ajamisega,nii et ma olen nõus sellega et ta ajuvaba on.

Comment

Selle kvartsi probleemi saaks ehk loenduri ja kõrgema sagedusega kvartsi abil lahendada ? Oleneb muidugi impulssidest. Põhimõtteliselt võimalik.

Comment

Working...
                  X